Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Varumärken


Myoutdoorkitchen

Med fokus på stil och funktionalitet erbjuder Myoutdoorkitchen utekök i toppklass! Som kund har du möjlighet att skräddarsy ditt egna utekök med stilsäkra produkter producerade helt i 304 SS stål. Valmöjligheter som inbyggbara eller fristående utekök ger sortimentet den bredd som Du som kund förtjänar vid planeringen av din uteplats.


Skeldervik

Bakom Skeldervik står ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Tillsammans med detaljerade komponenter och unika element skapas en komplett och naturnära matlagningsupplevelse utomhus. Skelderviks utekök är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Med Skeldervik får du ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år.

Läs mer om Skeldervik >


Sunstone Metal Products

Amerikanska Sunstone Metal Products har med över 15 års erfarenhet i branschen blivit en av de ledande inom innovation och produktdesign. Sunstone använder alltid sig av den senaste tekniken för att få sina produkter att stå sig genom tiderna. I vårt breda sortiment hittar ni allt från förvaringsskåp, inbyggbara kylar och vinkylar, inbyggbara gasolgrillar till helt klara modulpaket - allt som behövs för att bygga ett utomordentligt utekök. Vi erbjuder unika och högkvalitativa produkter till ett rimligt pris!


Steel

Italienska Steel har sedan 1922 tillverkat unika köksmoduler i rostfritt stål som sålts världen över. Tre generationer har ständigt arbetat med marknadsutveckling för att anpassa sig till bästa ergonomi och prestanda. Företaget har utökat sitt högkvalitativa sortiment med exklusiva utekök i samma välrenommerade rostfria stål som en gång lade grunden för varumärket. I vårt sortiment från Steel hittar ni stilfulla och funktionella produkter producerade med passion från Italien.


Indu+

Belgiska Indu+ erbjuder mobila uteköksmoduler för maximal frihetskänsla när det kommer till matlagning utomhus. Flexibla och fristående moduler, enkla att placera och kombineras för optimal matlagningsupplevelse i din trädgård, uteplats eller terrass.Bull

Amerikanska Bull levererar hög funktionella produkter för Ditt exklusiva utekök. Med en livslång garanti och en kvalitet som överträffar det mesta tar Bull Din grillning och matlagning till nya nivåer av perfektion!

KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Betalning