Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Varumärken


Myoutdoorkitchen

Med fokus på stil och funktionalitet erbjuder Myoutdoorkitchen utekök i toppklass! Som kund har du möjlighet att skräddarsy ditt egna utekök med stilsäkra produkter producerade helt i 304 SS stål. Valmöjligheter som inbyggbara eller fristående utekök ger sortimentet den bredd som Du som kund förtjänar vid planeringen av din uteplats.


Skeldervik

Bakom Skeldervik står ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Tillsammans med detaljerade komponenter och unika element skapas en komplett och naturnära matlagningsupplevelse utomhus. Skelderviks utekök är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Med Skeldervik får du ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år.

Läs mer om Skeldervik >


Steel

Italienska Steel har sedan 1922 tillverkat unika köksmoduler i rostfritt stål som sålts världen över. Tre generationer har ständigt arbetat med marknadsutveckling för att anpassa sig till bästa ergonomi och prestanda. Företaget har utökat sitt högkvalitativa sortiment med exklusiva utekök i samma välrenommerade rostfria stål som en gång lade grunden för varumärket. I vårt sortiment från Steel hittar ni stilfulla och funktionella produkter producerade med passion från Italien.


Indu+

Belgiska Indu+ erbjuder mobila uteköksmoduler för maximal frihetskänsla när det kommer till matlagning utomhus. Flexibla och fristående moduler, enkla att placera och kombineras för optimal matlagningsupplevelse i din trädgård, uteplats eller terrass.

KUNDTJÄNST

Mån-Fre:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien