Myoutdoorkitchen Black Collection - Fristående utekök - Wisconsin | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Myoutdoorkitchen Black Collection - Fristående utekök - Wisconsin

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Myoutdoorkitchen - Black Collection - Fristående utekök - Wisconsin

Lyxigt utekök i elegant svart finish med robust kvalitet i rostfritt stål. Wisconsin - Ett fristående utekök med toppklassiga funktioner som har allt du behöver för att skapa en komplett uteköksmiljö i trädgården! En fristående och maffig gasolgrill med 6 effektiva brännare, infravärme och sidobrännare som ger dig möjlighet till oändlig variation att grilla och tillaga mat på. En rejäl diskbänk med bra förvaringsutrymme, ett kylskåp med dubbla dörrar för smidig förvaring av mat och dryck nära din grill. Köp ett komplett modulpaket till ett paketpris - Allt du kan tänkas behöva för att få ett riktigt Amerikanskt utekök!

Wisconsin presenteras i rak form och erbjuder dig ett exklusivt och stilrent utekök av hög klass i rostfritt stål 304 SS. Köket är komplett utrustat och erbjuder allt du kan önska för en fulländad matlagningsupplevelse utomhus. Detta utekök ger dig bra förvaring av lådor, kylskåp, dessutom diskho och kran som ger dig möjlighet till rinnande vatten utomhus. Köksön placeras i valfri miljö och skapar en fantastiskt mysig oas. Gör grannarna avundsjuka - unna dig och din uteplats ett lyxigt utekök!


Bli inspirerad och skräddarsy ditt egna utekök!

Myoutdoorkitchen erbjuder exklusiva och praktiska utekökslösningar med oändliga valmöjlighet! Nu har du möjlighet att skräddarsy just ditt drömkök. Via ett 3D-verktyg kan du på ett enkelt sätt både planera och bygga ditt egna utekök - Du får fria händer att välja och sätta ihop funktioner efter dina behov och önskemål.

Vid frågor eller hjälp för att sätta ihop ett paket är du alltid välkommen att kontakta oss - Våra uteköksexperter finns tillgängliga att hjälpa dig förverkliga din uteköksdröm.


Detta paket inkluderar:
• 2 fristående moduler
• 1 fristående grill

Specifikationer för modulpaketet:
• Fristående modul kylskåp med dubbeldörrar Läs mer
• Fristående modul med diskbänk och förvaringsskåp Läs mer
• Fristående Gasolgrill med sidobrännare och infravärme 6 brännare Läs mer

Mått
Total bredd på hela modulpaketet 326 cm
Djup på moduler 58 cm (ej handtag inkluderat)
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90.5 cm (med hjul inkluderat)

Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Handla säkert