Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - Georgia | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - Georgia

 
Kundomdömen
Läs omdömen (1) | Lämna ett omdöme

Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - Georgia

Georgia är ett paket som kommer uppfylla alla dina krav som ställs på ett utekök. Förutom vår unika modul med inbyggd Kamado-grill ingår även ett kylskåp med förvaringsskåp till förvaring av mat och dryck, en diskbänk med bra förvaringsutrymme, och en förvaringsmodul. Ett unikt uteköks-paket som har allt som behövs!

Georgia kommer i rak form och erbjuder dig ett stilrent och komplett utekök. Köket har allt du behöver för matlagning och förvaring med bra skåp och stort kylskåp. Köksön placeras i valfri miljö och skapar en fantastiskt mysig oas. Gör matlagningsprocessen roligare - Unna dig ett utekök i toppklass!

OBS! Undvik att tända grillen med hjälp av tändvätska då den gör att grillen skadas samt att smaken försämras betänkligt. För att få bort tändvätskan från grillen måste du värma upp den till en hög temperatur i ett antal timmar efteråt, utan att ha något på grillen. Använd istället vår skorstenständare som är både miljövänligare och påverkar inte heller smaken på det du grillar. Använd dig även av träkol när du gillar - inte briketter!
Den lackerade ytan får efter de första användningarna ett krackelerat utseende. Det är helt normalt och påverkar inte grillens prestation.


Paketrabatt - Passa på!

Bli inspirerad och skräddarsy ditt egna utekök!

Myoutdoorkitchen erbjuder exklusiva och praktiska utekökslösningar med oändliga valmöjlighet! Nu har du möjlighet att skräddarsy just ditt drömkök. Via ett 3D-verktyg kan du på ett enkelt sätt både planera och bygga ditt egna utekök - Du får fria händer att välja och sätta ihop funktioner efter dina behov och önskemål.

Varför borde jag välja ett utekök i 304SS stål? I vår stålguide har vi sammanställt allt du behöver veta om olika ståltyper.


Detta paket inkluderar:
• 4 Fristående moduler
• 1 Kamado grill

Specifikationer för modulpaketet:
• Fristående modul Kamado grill Medio Läs mer
• Fristående modul med kylskåp och förvaringsskåp Läs mer
• Fristående modul med diskbänk och förvaringsskåp Läs mer
• Fristående modul med 2 öppningsbara dörrar Läs mer

Mått
Total bredd på hela modulpaketet 332 cm
Djup på moduler 58,1 cm (ej handtag inkluderat)
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90.5 cm (med hjul inkluderat)

Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Tillbehör som ingår i ditt köp av en Kamado:

Pizzasten: Används när du ska du tillaga din hemlagade pizza eller baka bröd. Pizzastenen kommer att få en mörkare färg och bli “fläckig” desto mer den används. Detta är fullt normalt, och påverkar inte stenen på något sätt. Lägg inte stenen i blöt eller i diskmaskinen. Rengör den istället med en borste.

Pizzaspade: Underlättar för dig när du ska flytta över din pizzabotten till pizzastenen eller till tallriken. Pizzaspaden är utav trä och rengörs enkelt för hand med milt diskmedel, torka pizzaspaden noggrant efter rengöring.

Gjutjärnsgaller: För att få ut maximal grillsmak och perfekta grill-ränder. Gör även att maten blir klar snabbare, då det absorberar mer värme än ett standard-galler.

Värmesköld: Fungerar som ett lock och hjälper dig att hålla en jämn värme i hela grillen. Värmeskölden placeras mellan det glödande träkolet och maten vilket även skyddar dina råvaror från intensiv direktvärme.

Skorstenständare: Tändvätska får inte användas till din Kamado, då detta kan förstöra grillen. Genom att använda sig av en skorstenständare slipper man använda tändvätska, då just tändvätskan den kan påverka smaken på maten och förstöra din Kamado grill.

Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien