Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Utekök


Letar du efter ett perfekt utekök, utomhuskök eller trädgårdskök till ditt hem, stuga eller utomhusområde? Det kan vara svårt att hitta rätt utekök och det finns många saker att tänka på när man planerar ett kök utomhus. Det absolut viktigaste är att hitta ett utekök som matchar dina egna önskemål och behov med allt från vilken storlek till vilka funktioner som du vill ha till just ditt hem och trädgård.

The florida utekök

Hos oss på Myoutdoorkitchen.se hittar du allt du behöver veta om utekök. Vi guidar dig genom djungeln av fristående utekök, fristående moduler och inbyggbara utekök att bygga själv. Förutom det klassiska uteköket med grill hittar du också praktiska tillbehör som sidobrännare, teppanyaki-hällar, pizzaugnar och kamadogrill, vilket gör din matlagning utomhus till något mycket speciellt. Vi garanterar dig, med ett bra utekök kan du laga mat utomhus året om!Utekök

Vad är ett utekök?

Ett utekök kan ses som en förlängning av ditt kök inomhus. Ett utekök består ofta av en gasolgrill eller kolgrill, skåp med möjligheter till förvaring, bänkytor för enkel förberedelse av mat samt en diskho där man enkelt kan skölja av grönsakerna och tvätta händerna under matlagningen. Vill man bygga ett mer avancerat utekök kan man även addera ett kylskåp, en pizzaugn och en teppanyakimodul.


Fristående eller inbyggbart utekök?

Ett fristående utekök är för dig som vill köpa en färdig och flexibel modullösning. Vi har både färdiga utekökspaket redo att börja användas direkt, du kan även välja enskilt bland våra fristående moduler och fritt anpassa, kombinera och bygga ihop funktioner efter dina önskemål.
DIY - Vill du hellre bygga ett eget utekök till trädgården, då är det ett inbyggbart utekök du ska titta på. Grunden till ditt utekök designar du själv och material och inredning bestämmer du efter eget tycke och smak. I vår köpguide och under bygga utekök har vi samlat all viktig information att tänka på när man planerar ett kök utomhus.


Vilket material ska uteköket vara tillverkat i?

Du bestämmer givetvis själv vilket material du vill att ditt utekök ska ha, men det är viktigt att tänka på att produkterna du placerar i ditt utekök är tillverkade i hållbara material som klarar att stå ute oavsett väderförhållanden. Hos oss hittar du både svarta och rostfria utekök tillverkade i beständigt material av rostfritt stål 304, 430 och 201 SS.

KUNDTJÄNST

Mån-Fre:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien