Vattenkranar - Myoutdoorkitchen.se

Här finner du inbyggbara vattenkranar till ditt utekök. Med rinnande vatten i uteköket slipper du allt spring in till inomhusköket som annars hade uppstått. Våra vattenkranar består av bästa material - rostfritt stål 304 SS.


SunstoneMetal - Inbyggbar vattenkran & skärbräda

Unik vask i rostfri finish med en smart placerad skärbräda på toppen. Fina detaljer som vattenkran med varmt och kallt vatten, tvålpump och galler i botten som fångar upp matrester. Täcklock ingår för att placeras som ett skydd för din vask. En självklar del att placera i just ditt utomhuskök! Denna vask ingår i Designer Series från Sunstone Metal.

- Kran och tvålpump är zinkpläterad
- Täcklock och skärbräda ingår

Läs mer
 SunstoneMetal - CocktailPro

Den perfekta allt-i-ett cocktail stationen för dig som söker utmaning. Här finns allt från skärbräda, vattenkran (varmt och kallt vatten), tvålpump, papperskorg och iskylare som med hjälp av dubbla väggar håller kylan. Det finns även möjlighet att utöver dessa funktioner köpa till en öltap som går att montera bredvid vattenkranen. Alla delar är avtagbara och gör det enkelt att rengöra stationen. En självklar del att ha i ditt utomhuskök för att glänsa med drinkarna!

- Kran och tvålpump är zink-pläterad
- Stål 304 SS


Läs mer
 KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Betalning