Ta vara på möjligheten att förlänga sommarkvällarna med en terassvärmare av ditt val! Myoutdoorkitchens värmare skapar den ultimata mysfaktorn och är ett måste på uteplatsen.


Myoutdoorkitchen - Terassvärmare Compact - Antracite

Förläng utesäsongen med en elegant terassvärmare från Myoutdoorktichen. En värmare med hög effekt och exklusiv svart design. Enheten ger dig möjlighet att sitta ute trots att svalare väder har smugit sig på och kan placeras i trädgården, uterummet, på altanen eller varför inte balkongen. Med tändsäkring och sluten brännare för så säkert bruk som möjligt.

- 100% Rostfritt stål 304 SS
- Med effekt upp till 11 kW
- (Bredd x Höjd) 46 x 183 cm

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Terassvärmare Venice - Stainless

Förläng utesäsongen med en elegant terassvärmare från Myoutdoorktichen. En värmare med hög effekt och exklusiv design i rostfritt stål. Enheten ger dig möjlighet att sitta ute trots att svalare väder har smugit sig på och kan placeras i trädgården, uterummet, på altanen eller varför inte balkongen. Med tändsäkring och sluten brännare för så säkert bruk som möjligt.

- 100% Rostfritt stål 304 SS
- Med effekt upp till 13 kW
- (Bredd x Höjd) 46 x 222,2 cm

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Terassvärmare Hightower - Stainless

Förläng utesäsongen med en pyramidformad terassvärmare från MyOutdoorktichen. En värmare med hög effekt och exklusiv design i rostfritt stål. Enheten ger dig möjlighet att sitta ute trots att svalare väder har smugit sig på och kan placeras i trädgården, uterummet, på altanen eller varför inte balkongen. Med tändsäkring och sluten brännare för så säkert bruk som möjligt.

- 100% Rostfritt stål 304 SS
- Med effekt upp till 13 kW
- (Bredd x Höjd) 73 x 227 cm

Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT