Skåp till utekök - Myoutdoorkitchen.se

Här hittar du inbyggbara skåp i olika utföranden - en för varje smak! Vi har skåp till gasoltuber, papperskorgar, bestick, tallrikar och annat. Ett inbyggbart skåp är praktiskt att ha i uteköket och ökar helhets-utseendet.


 

Myoutdoorkitchen Built-in - Inbyggbar trippellåda

Dubbeldörr för inbyggnad med stilren finish i rostfritt stål 304 SS - av bästa kvalitet. Två öppningsbara dörrar med invändiga dörrhyllor, utmärkt att använda och som ger plats för större grillredskap, skärbrädor eller kryddor. Organisera matlagningen utomhus med praktiska funktioner och rymlig förvaring. Bygg in och kombinera dörren med andra stilfulla komponenter från Myoutdoorkitchen - skräddarsy uteköket efter ditt behov och önskemål!

- Stilren design i rostfritt
- Trippellåda
- Rostfritt stål - 304 SS
- Rymlig förvaring på samlad yta
- Praktisk att placera vid grillen

Läs mer
 SunstoneMetal - Designer Series - Enkel låda

Rostfri enkel låda i stilren design. Lådan installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Lådans djup ger utmärkta förvaringsmöjligheter till ditt utekök och dessutom är utformad med en inbyggd ränna som avleder eventuellt regnvatten. Det gör att du aldrig behöver oroa dig för våta grillverktyg eller handdukar. Denna lådan ingår i Designer Series från Sunstone Metal. Kombinera lådan med andra produkter ur samma serie och bygg ditt utekök utefter ditt behov och önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbyggbart Avfallsskåp

Ett avfallsskåp i uteköket både underlättar och hjälper dig att hålla en ren arbetsstation när du förbereder och lagar mat utomhus. Inbyggbart avfallsskåp med utdragbar låda i rostfri finish och fina detaljer som uppfyller en viktig och hållbar funktion på uteplatsen.

- Rostfri och exklusiv finish
- Bra utrymme till förvaring
- Rostfritt stål- 304 SS
- Håller uteköket rent

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbyggbar trippellåda

Skapa en nära förvaring intill din grill! Lådmodul med trippla lådor för inbyggnad. Praktisk och stilren låda med rostfri finish och en praktfull ram - för ett utekök där varenda detalj får stå i centrum. Perfekt för dig som söker en rymlig förvaring på en samlad yta. Lådans storlek och djup på 46 cm gör den utmärkt att användas till förvaringslåda för exempelvis grillverktyg, skärbrädor, handdukar, kryddor och allt annat som kan önskas i ditt utekök.

- Stilren design i rostfritt
- Trippellåda
- Rostfritt stål - 304 SS
- Rymlig förvaring på samlad yta
- Praktisk att placera vid grillen

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Mån-Fre:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien