Skåp - Myoutdoorkitchen.se

Här hittar du inbyggbara skåp i olika utföranden - en för varje smak! Vi har skåp till gasoltuber, papperskorgar, bestick, tallrikar och annat. Ett inbyggbart skåp är praktiskt att ha i uteköket och ökar helhets-utseendet.


 

SunstoneMetal - Designer Series - Dubbel låda

Rostfri dubbel låda i stilren design. Lådan installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Den perfekta modulen för den som önskar generösa förvaringsutrymmen i uteköket.- Slipp allt springande och använd lådorna som skafferi eller förvara alla dina grillverktyg och tillbehör. Denna lådan ingår i Designer Series från Sunstone Metal. Kombinera lådan med andra produkter ur samma serie och bygg ditt utekök utefter ditt behov och önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 SunstoneMetal - Designer Series - Utdragbart Skåp

Rostfritt utdragbart skåp i stilren design. Underlätta hela matlagningsprocessen i ditt utomhuskök, genom en organiserad och trevlig station att arbeta vid. Inbyggbart skåp med tillhörande plastbehållare som kan användas för sophantering. Blir det mer praktiskt än en inbyggbar soptunna i ditt utekök? Detta skåp ingår i Designer Series från Sunstone Metal. Kombinera skåpet med andra produkter ur samma serie och bygg ditt utekök utefter ditt behov och önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 SunstoneMetal - Designer Series - Enkel låda

Rostfri enkel låda i stilren design. Lådan installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Lådans djup ger utmärkta förvaringsmöjligheter till ditt utekök och dessutom är utformad med en inbyggd ränna som avleder eventuellt regnvatten. Det gör att du aldrig behöver oroa dig för våta grillverktyg eller handdukar. Denna lådan ingår i Designer Series från Sunstone Metal. Kombinera lådan med andra produkter ur samma serie och bygg ditt utekök utefter ditt behov och önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 SunstoneMetal - Designer Series - Trippellåda

Trippel lådmodul i rostfri och stilren design. Lådan är unik i sin storlek och har ett djup på 58 cm - för att kunna användas till förvaringslåda för grillverktyg, pappershanddukar, BBQ såser eller liknande. Perfekt att bygga in bredvid din grill. Denna lådan ingår i Designer Series från Sunstone Metal. Kombinera lådan med andra produkter ur samma serie och bygg ditt utekök utefter ditt behov och önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Betalning