Rengöring utekök - Myoutdoorkitchen.se

Här finner du rengöringsprodukter till ditt utekök. Genom att underhålla ditt utekök på korrekt vis förlänger du utekökets livstid. Är du osäker på vilka rengöringsprodukter som passar till ditt utekök? Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig!


Decosteel - Decopolish 75 ML

Decopolish polerpasta rengör oxidskikt, kraftig smuts och starka beläggningar på den rostfria ytan skonsamt. Använd minst en gång per vecka för en skinande ren yta.

- Polerpasta
- Volym: 75 ml

Läs mer
 Outset - Gallerskrubb

Outset Gallerskrubb är ett rengöringsredskap med stålkuddar och ett rejält greppvänligt handtag gör rengöringen enklare och skonsammare för din grill. För bästa resultat så blöter du stålkuddarna med vatten och skrubbar gallret på grillen rent med ångans hjälp medan din grill fortfarande är varm. Lätt och smidigt för en krångelfri grillupplevelse i ditt utekök från början till slut!

- Gallerskrubb i stål
- Praktiskt rengöringsredskap till din grill
- För en grillupplevelse helt utan krångel

Läs mer
 Outset - Gallerskrubb refill (set om 2)

Refill (set om 2) till Outset Gallerskrubb. Stålkuddar som enkelt byts ut vid behov. För rengöring som är enklare och skonsammare för din grill. För bästa resultat så blöter du stålkuddarna med vatten och skrubbar gallret på grillen rent med ångans hjälp medan din grill fortfarande är varm. Lätt och smidigt för en krångelfri grillupplevelse i ditt utekök från början till slut!

- Gallerskrubb refill stålkudde (2 st)
- För en grillupplevelse helt utan krångel

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Mån-Fre:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien