Pizzaugn utekök - Myoutdoorkitchen.se

 

Nu kan du få en klassisk vedeldad pizza på ett modernt sätt. Hos oss finner du klassiska och moderna pizzaugnar som ger dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Välj bland olika modeller, vi har pizzaugnen för dig.


Myoutdoorkitchen - Black Collection - Vedeldad pizzaugn - Chicago

Vedeldad pizzaugn i antracit design, tillverkad av högklassigt 304 SS-stål. Chicago har en rymlig bakareal på hela 105x56,5 cm, själva bakyta är av kordierit vilket lagrar värme och steker pizzabottnen och bröd härligt krispig. Pizzaugnen kommer upp i 350°C på 5 minuter och efter endast 15 minuter kan temperaturen nå hela 500°C - snabbt och enkelt, som gör att du kan grädda familjepizzorna på mindre än 2 minuter!

- Vedeldad pizzaugn
- Modern finish i antracit
- Tillverkad av 304 SS
- Bakyta: 105 56,5 cm
- 500°C under 15 minuter!


Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Vedeldad pizzaugn - Chicago (Rostfri)

Vedeldad pizzaugn i rostfri design, tillverkad av högklassigt 304 SS-stål. Chicago har en rymlig bakareal på hela 105x56,5 cm, själva bakyta är av kordierit vilket lagrar värme och steker pizzabottnen och bröd härligt krispig. Pizzaugnen kommer upp i 350°C på 5 minuter och efter endast 15 minuter kan temperaturen nå hela 500°C - snabbt och enkelt, som gör att du kan grädda familjepizzorna på mindre än 2 minuter!

- Vedeldad pizzaugn
- Rostfri design
- Tillverkad av 304 SS
- Bakyta: 105x56,5 cm
- 500°C under 15 minuter!

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul vedeldad pizzaugn - Naples

Naples - förverkligar drömmen om ett fulländat utekök! Fristående och vedeldad pizzaugn i lyxig och stilren design i antracit. Denna pizzaugnen är av mycket hög kvalitet och tillverkad helt i rostfritt stål 304. Pizzaugnen kommer upp i 350°C på 10 minuter och efter endast 30 minuter kan temperaturen nå hela 500°C. När värmen väl är uppnådd hjälper konstruktionen med två ytterskal till att hålla värmen tills alla middagsgäster är komna. Med pizzaugnen skapas matglädje efter egna önskemål och smaker. Experimentera dig fram till den perfekta pizzan, pajen eller bröd som får smaklökarna att dansa.

- Vedeldad pizzaugn
- Antracit stilren design
- Rostfritt stål 304
- Kan komma upp till 500°C
- (Bredd x Höjd x Djup) 78,6 x 188 x 58 cm

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Modul vedeldad pizzaugn - Naples

Naples är en fristående och vedeldad pizzaugn i stilren design i rostfritt stål av hög kvalitet. Pizzaugnen kommer upp i 350°C på 10 minuter och efter endast 30 minuter kan temperaturen nå hela 500°C. När värmen väl är uppnådd hjälper konstruktionen med två ytterskal till att hålla värmen tills alla middagsgäster är komna. Med pizzaugnen skapas matglädje efter egna önskemål och smaker. Experimentera dig fram till den perfekta pizzan, pajen eller bröd som får smaklökarna att dansa.

- 100% Rostfritt stål 304
- Kan komma upp till 500°C
- (Bredd x Höjd x Djup) 78,6 x 188 x 58 cm

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Gasoldriven pizzaugn - Brooklyn

Gasoldriven pizzaugn i rostfri design som gräddar hemlagade pizzor snabbt och enkelt. En liten behändig pizzaugn som passar att användas i alla utomhusutrymmen och i uteköket. Ugnen blir varm inom 15 minuter och når en maxtemperatur på hela 325°C efter bara 20 minuter - vilket gör att familjen kan njuta av nygräddade pizzor under 60 sekunder. Pizzaugnen Brooklyn har en bakareal på 33x34 cm, inkluderar en pizzasten av kordierit och dessutom medföljer två grillgaller som gör det möjligt att tillaga andra bröd och bakverk, större köttstekar, gratänger och fiskrätter direkt i ugnen.

- Gasoldriven pizzaugn
- 325°C på 20 minuter
- Inkluderar pizzasten och grillgaller
- Bakareal 33x34 cm

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Gasoldriven pizzaugn - Philadelphia

Modern och fristående gasoldriven pizzaugn i rostfritt stål. En grill på 11 kg som passar dig som vill ha en mindre portabel pizzaugn som lätt kan förflyttas och placeras på önskad plats. Grillen är gasoldriven och kommer med en rostfri brännare på 3,8 kW. Pizzasten i eldfast tegel ingår i priset - Med Philadelphia tillagar du grannskapets godaste och lyxigaste pizza!

- Rostfri design
- Maxtemperatur 320°C
- 1 rostfri brännare - 3,8 kW

Läs mer
 Skeldervik - Pizzastål

Ett pizzastål låter dig njuta av en perfekt hemlagad pizza inom bara några minuter. Pizzastålet är enkel och smidig att använda, placeras på ett galler direkt på din grill eller i din vanliga hemmaugn. Tack vare pizzastålets goda värmeledningsförmågan kan du återskapa de förhållande som man åstadkommer i vedeldad pizzaugn på 400 grader. Snabb gräddning som gör att du kan tillaga och baka allt från pizza, bröd, desserter och andra bakverk med fantastiskt resultat i klass med riktig restaurangkvalitet!

- Pizzastål & stekbord till grillen
- Enkel och smidig att använda - Håller värmen - grädda flera pizzor på raken

Läs mer
 


Skeldervik - Pizzaspade 32 cm

Baka pizza som ett proffs! Med en pizzaspade som tillbehör till ditt utekök, skjutsar du smidigt av och på pizzan direkt på din grill eller i din pizzaugn. En bra pizzaspade ger dig fantastiska resultat när du tillagar pizzor och bröd, den är smidig att använda och minskar risken för vikta kanter eller att glida av när du lyfter över till ditt pizzastål, pizzasten eller vid servering.

- Pizzaspade 32 cm
- Smidig att använda
- Perfekt vid tillagning av pizza och bröd

Läs mer
 DeliVita Oven “Very Black” - Vedeldad pizzaugn

DeliVita “Very Black” är en portabel vedugn, handgjord med insida i lera. Med denna ugn kan du grilla en pizza till perfektion på endast 90 sekunder. Passar även för grillning av kött, fisk och grönsaker. Med sina 30 kg är den lätt att flytta för att du ska kunna njuta av matlagning precis där du vill. Ugnen använder mindre ved, är klar för användning efter 25 min och är dessutom eco-friendly!

- Vedeldad pizzaugn
- Grädda den perfekta pizzan på 90 sekunder
- Eco-friendly

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Mån-Fre:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien