Övrigt - Myoutdoorkitchen.se

Övriga tillbehör till utekök, grillar och moduler som vi säljar på myoutdoorkitchen.se hittar du här.


Myoutdoorkitchen - Gjutjärnsplatta till Fristående Gasol- och Kolgrillar

Stekplatta i gjutjärn som passar Gasol- och Kolgrillar från Myoutdoorkitchen. Stekplattan är mycket enkel att placera och ta av från grillen. Då gjutjärnsplattan är vändbar är det helt upp till dig om du vill tillaga din mat på den släta eller räfflade ytan. Gjutjärnsplattan har en matlagningsyta på 450x300 mm som ger dig fler möjligheter att laga mat på - så att du kan grilla som ett proffs lätt och smidigt!

- Stekplatta i gjutjärn
- Matlagningsyta: 450x300 mm
- Tillaga allt från smashburgare till krispiga grönsaker

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Gjutjärnsplatta till Fristående Gasolgrillar 450X350mm

Stekplatta i gjutjärn som passar perfekt till gasolgrillar från Myoutdoorkitchen. Stekplattan är mycket enkel att placera och ta av från grillen. Då gjutjärnsplattan är vändbar är det helt upp till dig om du vill tillaga din mat på den släta eller räfflade ytan. Med dess rejäla matlagningsyta på 450x350 mm så ger den här gjutjärnsplattan dig förutsättningarna för fler möjligheter till matlagning där bara din fantasi sätter gränserna - att grilla som ett proffs har aldrig varit smidigare!

- Stekplatta i gjutjärn
- Matlagningsyta: 450x350 mm
- Tillaga allt från smashburgare till krispiga grönsaker

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Avtagbart sidobord med handtag

Praktiskt upp- och nedfällbart sidobord som kan användas till extra arbetsyta vid grillen. Sidobordet kan enkelt fästas på grillen och är avtagbar, har även ett robust stålhandtag där du exempelvis kan hänga dina grillverktyg eller handduk. Sidobordet säljs styckvis och passar till Myoutdoorkitchens fristående grillar.

Läs mer
 


Skeldervik - Skärbräda Ek (80 x 40 cm)

Skärbräda ek - Gedigen skärbräda tillverkad av ändträ från tysk ek, en användbar funktion att ha i uteköket med snygg design och hög kvalité. En exklusiv och robust skärbräda i ek med måtten 80 x 40 cm, praktisk att använda när du behöver hacka och skiva kött eller grönsaker både före och under tillagningen i köket. Brickan har många praktiska användningsområden och passar både som uppläggningsfat, skärbräda eller serveringsbricka.

Läs mer
 Skeldervik - Pizzaspade 32 cm

Baka pizza som ett proffs! Med en pizzaspade som tillbehör till ditt utekök, skjutsar du smidigt av och på pizzan direkt på din grill eller i din pizzaugn. En bra pizzaspade ger dig fantastiska resultat när du tillagar pizzor och bröd, den är smidig att använda och minskar risken för vikta kanter eller att glida av när du lyfter över till ditt pizzastål, pizzasten eller vid servering.

- Pizzaspade 32 cm
- Smidig att använda
- Perfekt vid tillagning av pizza och bröd

Läs mer
 Skeldervik - Pizzastål

Ett pizzastål låter dig njuta av en perfekt hemlagad pizza inom bara några minuter. Pizzastålet är enkel och smidig att använda, placeras på ett galler direkt på din grill eller i din vanliga hemmaugn. Tack vare pizzastålets goda värmeledningsförmågan kan du återskapa de förhållande som man åstadkommer i vedeldad pizzaugn på 400 grader. Snabb gräddning som gör att du kan tillaga och baka allt från pizza, bröd, desserter och andra bakverk med fantastiskt resultat i klass med riktig restaurangkvalitet!

- Pizzastål & stekbord till grillen
- Enkel och smidig att använda - Håller värmen - grädda flera pizzor på raken

Läs mer
 


Grillverktyg - 4 delar

Exklusivt grillset om 4 delar. Praktiska grillverktyg i rostfri design med kraftiga handtag i trä. Detta verktygsset i 4 delar innehåller en grilltång, gaffel, spade och stålborste. Snygga grilltillbehör kan man aldrig ha för många, dessutom en perfekt gåva till grillmästaren!

Läs mer
 


Förkläde i läder - Cognac/Brun

Ett snyggt förkläde får dig att se ut som ett proffs när du lagar mat, samtidigt som du skyddar dina kläder från skvätt och stänk. Förklädet är handgjort i Holland och tillverkat i 100% italiensk buffelläder, har en stilren och funktionell design med en läcker cognacs färgad brun ton. Ett flexibelt läderförkläde med justerbara remmar i nacke och midja som ger en behaglig och följsam passform. Har även en praktisk rem fram att hänga din handduk, smidigt att torka av händer under matlagningen.

- Tillverkat för hand
- 100% italiensk buffelläder
- Skyddar dina kläder
- Avtorkningsbart

Läs mer
 


Grytlappar 2pack - läder (Cognac/brun)

Exklusiva grytlappar i snygg cognacsfärgad brun ton. Slitstarka grytlappar av hög kvalitet i handgjord design, är tillverkade i 100% italiensk buffelläder. Avtorkningsbara och enkla att rengöra med en fuktig trasa. Varje grytlapp har dessutom en ögla för upphängning och blir en snygg som praktisk detalj att ha inom räckhåll och synhåll i ditt utekök. Grytlapparna säljs i 2-pack.

- Tillverkade för hand
- 100% italiensk buffelläder
- Avtorkningsbara

Läs mer
 


Skärbräda Mahogny & Valnöt (50 x 30 cm)

Robust skärbräda med lyxig design i mahogny och valnöt av hög kvalitet. Den släta och stavlimmade designen gör den enkel att hålla ren och smidig att använda i köket. En stor träskärbrädan med måtten 50 x 30 cm, som kan användas till många kreativa och smakfulla områden i uteköket. Snygg och dekorativ skärbräda, uppläggningsbricka eller serveringsbricka för både hacka, tranchera och lägga upp kött och grönsaker direkt till servering.

Läs mer
 Exklusivt grillset - förkläde, grytlappar, grillverktyg (3-delar)

Lyxa till matlagningen utomhus med snygga som praktiska grillaccessoarer. Med detta köksset kommer du se ut som ett proffs vid grillen. Exklusivt köksset att använda genom hela grillupplevelsen i ditt utekök. Detta paket innehåller ett slitstarkt förkläde och matchande grytlappar tillverkat i 100% italiensk buffelskinn. Dessutom smarta och användbara grillverktyg som grilltång, grillgaffel, grillspade och stålborste. Snygga detaljer att ha synligt och inom räckhåll vid grillen. Perfekt gåva till grillmästaren!

Läs mer
 Ostbricka Valnöt (50 x 20 cm)

Ostbricka - Valnöt. En massiv uppläggningsbräda i högkvalitativ amerikansk valnöt med en vacker stavlimmad och livfull design. Gedigen skärbräda med måtten 50 x 20 cm - perfekt till bröd, ostar och kallskuret - du får direkt en lyxig ostbricka att sätta fram och servera direkt till dina gäster. Brickan har många användningsområden och passar både som uppläggningsfat, ostbricka, skärbräda eller också snygg dekoration och detalj i ditt utekök.

Läs mer
 Skärbräda Valnöt (50 x 30 cm)

Lång skärbräda i valnöt - en snygg, användbar och dekorativ detalj att ha i uteköket. Exklusiv skärbräda i högkvalitativ amerikansk valnöt med måtten 50 x 30 cm, har en bred arbetsyta och praktisk till många användningsområden - perfekt till dig som gillar att laga och servera maten snyggt. En lyxig och funktionell bricka som kan användas till uppläggningsbricka, skärbräda, serveringsfat eller bara dekorativt att ha framme på bordet.

Läs mer
 Soundcast VG5 Bluetooth högtalare

Soundcast VG5 är en kraftfull högtalare med 360° spridning av ljudet i praktiskt format som är lätt att bära med sig. Modellen är stänk-och stötsäker vilket gör den perfekt för t.ex. poolområden, trädgården, sommarstugan eller i skateparken.

Läs mer
 


Gasregulator till gasolflaskor

Gasregulator till gasolflaskor. Levereras tillsammans med 1 meter slang och 2 slangklämmor. Regulatorn är EN godkänd.

- Till våra gasolgrillar
- EN godkänd

Läs mer
 Ventilation till inbyggbart utekök

Ventilation är ett måste i ditt inbyggbara utomhuskök. Det krävs minst 2 ventilationsgaller per inbyggt utekök - detta är viktigt för att tillräckligt med luftflöde ska komma in i ditt kök. Ventilationsgallren kan placeras/muras in på valfri plats på ditt utekök, men för att uppnå sin fulla funktion bör de sitta på varsin sida av uteköket så nära marken som möjligt, alltså är detta att rekommendera om möjligt.

- Ett måste till ditt inbyggbara utekök
- Stål 304 SS

Läs mer
 Steel - Grillock för rangetop 70 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 70 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Läs mer
 Steel - Grillock för rangetop 90 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 90 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien