Övrigt - Myoutdoorkitchen.se

Övriga tillbehör till utekök, grillar och moduler som vi säljer på myoutdoorkitchen.se hittar du här.


Pallarès - Stekbleck i kolstål 32 x 42 cm

Spanska Pallarès ger oss ett rustikt stekbleck i kolstål som passar perfekt till grillar från Myoutdoorkitchen. Grilla allt från läckra skaldjur till saftiga stekar - och när grillsäsongen är över så funkar det precis lika bra att ta med stekblecket in och använda det i ugnen eller på spisen! Med en rejäl matlagningsyta på 32 x 42 cm så har du alla förutsättningar för en mångsidig matlagning med fantastiskt resultat - lätt och smidigt!

- Stekbleck till grillen, ugnen & spisen
- Matlagningsyta 32 x 42 cm
- Enkel och smidig att använda

Läs mer
 Skeldervik - Ostbricka Valnöt (50 x 20 cm)

Ostbricka - Valnöt. En massiv uppläggningsbräda i högkvalitativ amerikansk valnöt med en vacker stavlimmad och livfull design. Gedigen skärbräda med måtten 50 x 20 cm - perfekt till bröd, ostar och kallskuret - du får direkt en lyxig ostbricka att sätta fram och servera direkt till dina gäster. Brickan har många användningsområden och passar både som uppläggningsfat, ostbricka, skärbräda eller också snygg dekoration och detalj i ditt kök.

Läs mer
 Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PSE 2600 XL

Power Steakgrill Devil’s Heaven från Steba ger dig möjligheten att grilla och tillaga den perfekta köttbiten på nolltid. Denna maskinen ger dig en rejäl matlagningsyta och kan nå temperaturer från 400-850 grader. Med den elektriska termometern mäter du enkelt kärntemperaturen på kött i grillen och får en smidig tillagningsprocess. Steakgrillen har en timer på upp till 99 minuter, 9 lägen för gallret samt skydd mot överhettning. Utsidan av grillen har en Cool-Touch funktion så att du inte bränner fingrarna under matlagning.

- Fristående Steakgrill
- Cool-Touch funktion
- LCD display belysning


Läs mer
 Steba - Power Steakgrill Devil's Heaven PS M2000

Power Steakgrill Devil’s Heaven från Steba ger dig möjligheten att grilla och tillaga den perfekta köttbiten på nolltid. Denna kompakta men rymliga maskinen kan nå temperaturer från 400-850 grader och tillagar ditt kött på bara några minuter. Med den elektriska termometern mäter du enkelt kärntemperaturen på kött i grillen och får en smidig tillagningsprocess. Steakgrillen har en timer på upp till 99 minuter, 9 lägen för gallret samt skydd mot överhettning. Utsidan av grillen har en Cool-Touch funktion så att du inte bränner fingrarna under matlagning.

- Fristående Steakgrill
- Cool-Touch funktion
- LCD display belysning


Läs mer
 Skärbräda Ek (80 x 40 cm)

Skärbräda ek - Gedigen skärbräda tillverkad av ändträ från tysk ek, en användbar funktion att ha i uteköket med snygg design och hög kvalité. En exklusiv och robust skärbräda i ek med måtten 80 x 40 cm, praktisk att använda när du behöver hacka och skiva kött eller grönsaker både före och under tillagningen i köket. Brickan har många praktiska användningsområden och passar både som uppläggningsfat, skärbräda eller serveringsbricka.

Läs mer
 Skeldervik - Skärbräda Valnöt (50 x 30 cm)

Lång skärbräda i valnöt - en snygg, användbar och dekorativ detalj att ha i uteköket. Exklusiv skärbräda i högkvalitativ amerikansk valnöt med måtten 50 x 30 cm, har en bred arbetsyta och praktisk till många användningsområden - perfekt till dig som gillar att laga och servera maten snyggt. En lyxig och funktionell bricka som kan användas till uppläggningsbricka, skärbräda, serveringsfat eller bara dekorativt att ha framme på bordet.

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Gjutjärnsplatta till Fristående Gasol- och Kolgrillar

Stekplatta i gjutjärn som passar Gasol- och Kolgrillar från Myoutdoorkitchen. Stekplattan är mycket enkel att placera och ta av från grillen. Då gjutjärnsplattan är vändbar är det helt upp till dig om du vill tillaga din mat på den släta eller räfflade ytan. Gjutjärnsplattan har en matlagningsyta på 450x300 mm som ger dig fler möjligheter att laga mat på - så att du kan grilla som ett proffs lätt och smidigt!

- Stekplatta i gjutjärn
- Matlagningsyta: 450x300 mm
- Tillaga allt från smashburgare till krispiga grönsaker

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Avtagbart sidobord med handtag

Praktiskt upp- och nedfällbart sidobord som kan användas till extra arbetsyta vid grillen. Sidobordet kan enkelt fästas på grillen och är avtagbar, har även ett robust stålhandtag där du exempelvis kan hänga dina grillverktyg eller handduk. Sidobordet säljs styckvis och passar till Myoutdoorkitchens fristående grillar.

Läs mer
 


Skeldervik - Pizzaspade 32 cm

Baka pizza som ett proffs! Med en pizzaspade som tillbehör till ditt utekök, skjutsar du smidigt av och på pizzan direkt på din grill eller i din pizzaugn. En bra pizzaspade ger dig fantastiska resultat när du tillagar pizzor och bröd, den är smidig att använda och minskar risken för vikta kanter eller att glida av när du lyfter över till ditt pizzastål, pizzasten eller vid servering.

- Pizzaspade 32 cm
- Smidig att använda
- Perfekt vid tillagning av pizza och bröd

Läs mer
 Skeldervik - Pizzastål

Ett pizzastål låter dig njuta av en perfekt hemlagad pizza inom bara några minuter. Pizzastålet är enkel och smidig att använda, placeras på ett galler direkt på din grill eller i din vanliga hemmaugn. Tack vare pizzastålets goda värmeledningsförmågan kan du återskapa de förhållande som man åstadkommer i vedeldad pizzaugn på 400 grader. Snabb gräddning som gör att du kan tillaga och baka allt från pizza, bröd, desserter och andra bakverk med fantastiskt resultat i klass med riktig restaurangkvalitet!

- Pizzastål & stekbord till grillen
- Enkel och smidig att använda - Håller värmen - grädda flera pizzor på raken

Läs mer
 


Grillverktyg - 4 delar

Exklusivt grillset om 4 delar. Praktiska grillverktyg i rostfri design med kraftiga handtag i trä. Detta verktygsset i 4 delar innehåller en grilltång, gaffel, spade och stålborste. Snygga grilltillbehör kan man aldrig ha för många, dessutom en perfekt gåva till grillmästaren!

Läs mer
 


Förkläde i läder - Cognac/Brun

Ett snyggt förkläde får dig att se ut som ett proffs när du lagar mat, samtidigt som du skyddar dina kläder från skvätt och stänk. Förklädet är handgjort i Holland och tillverkat i 100% italiensk buffelläder, har en stilren och funktionell design med en läcker cognacs färgad brun ton. Ett flexibelt läderförkläde med justerbara remmar i nacke och midja som ger en behaglig och följsam passform. Har även en praktisk rem fram att hänga din handduk, smidigt att torka av händer under matlagningen.

- Tillverkat för hand
- 100% italiensk buffelläder
- Skyddar dina kläder
- Avtorkningsbart

Läs mer
 


Outset - Pizzaskärare i mezzaluna-stil 33 x 7 cm

Att skära den perfekta biten av din hemmagjorda pizza är enkelt med en pizzaskärare i mezzaluna-stil från Outset. Handtaget i valnötsträ sitter bekvämt i handen när du skär med en gungande rörelse. En mezzaluna-stil kniv är ett praktiskt tillbehör till ditt utekök och går lika väl att använda till att hacka örter och grönsaker.

- Skär den perfekta biten pizza eller finhacka örter och grönsaker
- Lätt och smidig att använda
- Mått: 37 x 7 cm

Läs mer
 Grytlappar 2pack - läder (Cognac/brun)

Exklusiva grytlappar i snygg cognacsfärgad brun ton. Slitstarka grytlappar av hög kvalitet i handgjord design, är tillverkade i 100% italiensk buffelläder. Avtorkningsbara och enkla att rengöra med en fuktig trasa. Varje grytlapp har dessutom en ögla för upphängning och blir en snygg som praktisk detalj att ha inom räckhåll och synhåll i ditt utekök. Grytlapparna säljs i 2-pack.

- Tillverkade för hand
- 100% italiensk buffelläder
- Avtorkningsbara

Läs mer
 


Skärbräda Mahogny & Valnöt (50 x 30 cm)

Robust skärbräda med lyxig design i mahogny och valnöt av hög kvalitet. Den släta och stavlimmade designen gör den enkel att hålla ren och smidig att använda i köket. En stor träskärbrädan med måtten 50 x 30 cm, som kan användas till många kreativa och smakfulla områden i uteköket. Snygg och dekorativ skärbräda, uppläggningsbricka eller serveringsbricka för både hacka, tranchera och lägga upp kött och grönsaker direkt till servering.

Läs mer
 Exklusivt grillset - förkläde, grytlappar, grillverktyg (3-delar)

Lyxa till matlagningen utomhus med snygga som praktiska grillaccessoarer. Med detta köksset kommer du se ut som ett proffs vid grillen. Exklusivt köksset att använda genom hela grillupplevelsen i ditt utekök. Detta paket innehåller ett slitstarkt förkläde och matchande grytlappar tillverkat i 100% italiensk buffelskinn. Dessutom smarta och användbara grillverktyg som grilltång, grillgaffel, grillspade och stålborste. Snygga detaljer att ha synligt och inom räckhåll vid grillen. Perfekt gåva till grillmästaren!

Läs mer
 Outset - Flexibla grillspett (set om 4)

Flexibla och extra långa grillspett i rostfritt stål från Outset som rymmer allt du kan tänkas vilja tillaga på grillen. Grilla läckra skaldjur eller saftiga köttbitar och krispiga grönsaker. Tack vare att grillspetten är böjbara så kan du maximalt utnyttja matlagningsytan på din grill och det blir enklare att marinera hela spetten i en påse eller skål. Ser till att du får en trevlig grillupplevelse som startar redan innan maten lagts på grillen!

- Flexibla grillspett - 4 st
- Praktiskt tillbehör till din grill
- Utnyttja din grillyta maximalt

Läs mer
 DeliVita - Stålborste

Håll din grill eller pizzaugn i nyskick med denna behändiga stålborste från DeliVita. Det självklara tillbehöret till DeliVita Oven “Very Black” Vedeldad pizzaugn.

- Borste i stål
- Praktiskt rengöringsredskap till din grill

Läs mer
 Sens Olive - Pizzaskärare

Pizzaslicer med vasst blad i rostfritt stål och handtag i olivträ som ger ett bra grepp när skär upp din nybakade pizza. Pizzaslicern är 20 cm lång. Handdisk rekommenderas.

- Pizzaskärare 20 cm
- Skär din hemlagade pizza i perfekta bitar
- Smidig att använda

Läs mer
 Outset - Heavy Turner stekspade (14 x 11 cm)

Outset Heavy Turner stekspade är en riktig tungviktare som passar perfekt till att smasha burgare och vända den större köttbiten när du grillar. En stilren stekspade i slitstarkt akaciaträ och rostfritt stål med måtten 14 x 11 cm som förenklar matlagningen i ditt utekök.

- Stekspade i rostfritt stål och akaciaträ
- Perfekt till smashburgare och större köttbitar
- Praktiskt redskap till din grill

Läs mer
 Outset - Platta grillspett "paddle skewers" (12st med fodral)

Grillspett i rostfritt stål från Outset som rymmer allt du kan tänkas vilja tillaga på din grill. Grilla läckra skaldjur eller saftiga köttbitar och krispiga grönsaker. Platta och paddelformade grillspett som ser till att maten ligger still och kan vändas och tillagas jämnt på varje sida. Kompletterar din Outset prepp-bricka för grillen.

- Grillspett - 12 st
- Praktiskt tillbehör till din grill
- Perfekt när du grillar skaldjur, kött och grönsaker

Läs mer
 Outset - Rund grillpress i gjutjärn

Grillpress från Outset är ett praktiskt redskap till ditt utekök som hjälper dig att korta ner grilltiden och ser till att din mat blir jämnt tillagad. Utrustad med ett praktiskt litet hål för att sätta grilltermometern i så att du kan hålla koll på temperaturen utan att behöva lyfta grillpressen medan du grillar. Perfekt till att smasha burgare eller tillaga tunna bitar av kött som lätt vrider sig.

- Grillpress i gjutjärn med trähandtag
- Perfekt till tillagning av smashburgare
- Matlagningsyta: 20 cm

Läs mer
 Outset - Preppbricka med lock

Allt i ett preppbricka - perfekt för att få med alla råvaror som ska ut till grillen. Med ett praktiskt sidofack för kryddor, såser och redskap. Marinera köttet direkt i brickan och lägg på locket - det blir inte enklare än så! Brickan har smarta skåror för att hålla grillspett på plats och är designad för att kunna bäras med en hand. Tillverkad i slitstark polypropen som tål maskindisk. Kan kompletteras med Outset platta "paddle skewer" grillspett.

- Preppbricka med lock
- Perfekt för att marinera kött och samla alla dina grilltillbehör på samma ställe
- Material: Slitstark polypropen

Läs mer
 Outset - Paellapanna 35 cm

Bjud på spanska smaker i ditt utekök med en paellapanna från Outset! Denna rostfria panna har en diameter på cirka 35 cm och är den perfekta storleken för att tillaga en paella i familjestorlek direkt på din grill. Tack vare pannans tunnhet så kan riset till din paella steka jämnt och bli härligt gyllenbrunt och krispigt. Samla alla på din uteplats och ställ till med en riktig fiesta!

- Paellapanna i rostfritt stål
- Perfekt till matlagning för hela familjen
- Kan användas direkt på din grill

Läs mer
 Gasregulator till gasolflaskor

Gasregulator till gasolflaskor. Levereras tillsammans med 1 meter slang och 2 slangklämmor. Regulatorn är EN godkänd.

- Till våra gasolgrillar
- EN godkänd

Läs mer
 Outset - Gallerskrubb

Outset Gallerskrubb är ett rengöringsredskap med stålkuddar och ett rejält greppvänligt handtag gör rengöringen enklare och skonsammare för din grill. För bästa resultat så blöter du stålkuddarna med vatten och skrubbar gallret på grillen rent med ångans hjälp medan din grill fortfarande är varm. Lätt och smidigt för en krångelfri grillupplevelse i ditt utekök från början till slut!

- Gallerskrubb i stål
- Praktiskt rengöringsredskap till din grill
- För en grillupplevelse helt utan krångel

Läs mer
 Outset - Gallerskrubb refill (set om 2)

Refill (set om 2) till Outset Gallerskrubb. Stålkuddar som enkelt byts ut vid behov. För rengöring som är enklare och skonsammare för din grill. För bästa resultat så blöter du stålkuddarna med vatten och skrubbar gallret på grillen rent med ångans hjälp medan din grill fortfarande är varm. Lätt och smidigt för en krångelfri grillupplevelse i ditt utekök från början till slut!

- Gallerskrubb refill stålkudde (2 st)
- För en grillupplevelse helt utan krångel

Läs mer
 Pallarès - Stekbleck i kolstål 17 x 21 cm

Spanska Pallarès ger oss ett rustikt stekbleck i kolstål som passar perfekt till grillar från Myoutdoorkitchen. Grilla allt från läckra skaldjur till saftiga stekar - och när grillsäsongen är över så funkar det precis lika bra att ta med stekblecket in och använda det i ugnen eller på spisen! Med en matlagningsyta på 17x21 cm så har du fler möjligheter till en mångsidig matlagning med fantastiskt resultat - lätt och smidigt!

- Stekbleck till grillen, ugnen & spisen
- Matlagningsyta 17 x 21 cm
- Enkel och smidig att använda

Läs mer
 Pallarès - Stekbleck i kolstål 20x25 cm

Spanska Pallarès ger oss ett rustikt stekbleck i kolstål som passar perfekt till grillar från Myoutdoorkitchen. Grilla allt från läckra skaldjur till saftiga stekar - och när grillsäsongen är över så funkar det precis lika bra att ta med stekblecket in och använda det i ugnen eller på spisen! Med en matlagningsyta på 20 x 25 cm så har du fler möjligheter till en mångsidig matlagning med fantastiskt resultat - lätt och smidigt!

- Stekbleck till grillen, ugnen & spisen
- Matlagningsyta 20 x 25 cm
- Enkel och smidig att använda

Läs mer
 DeliVita - Rektangulär stekplatta

En rektangulär stekplatta som är handgjord och passar utmärkt för stekning och grillning i ditt utekök. Stekplattan gör det möjligt att laga mat på ett annorlunda sätt genom att värma plattan i vår vedeldade pizzaugn DeliVita Oven “Very Black” och sedan lägga på valfritt livsmedel för tillagning. Stekplattan är robust och håller värme mycket bra i och utanför pizzaugnen. DeliVita Rectangular Cast Iron Dish är tillverkad i Storbritannien, väger 1 kg och diskas för hand.

- Stekplatta i gjutjärn för stekning och grillning.
- Det perfekta tillbehöret till en pizzaugn

Läs mer
 DeliVita - Rund stekplatta

Rund stekplatta i gjutjärn som kan värmas upp i DeliVita Oven “Very Black” och därefter ger dig möjligheten att steka, grilla eller fritera valfritt livsmedel efter dina behov. Med DeliVita Round Cast Iron Dish får du en stark, robust och slittålig stekplatta som håller värmen mycket bra i och utanför ugnen, samt ger dig chansen att laga mat på ett annorlunda sätt. DeliVita Round Cast Iron dish är handgjord och tillverkad i UK, väger 1 kg och diskas för hand.

- Stekplatta i gjutjärn för stekning och grillning.
- Kompletterar din pizzaugn

Läs mer
 Pallarès - Stekbleck i kolstål 26 x 30 cm

Spanska Pallarès ger oss ett rustikt stekbleck i kolstål som passar perfekt till grillar från Myoutdoorkitchen. Grilla allt från läckra skaldjur till saftiga stekar - och när grillsäsongen är över så funkar det precis lika bra att ta med stekblecket in och använda det i ugnen eller på spisen! Med en matlagningsyta på 25 x 34 cm så har du fler möjligheter till en mångsidig matlagning med fantastiskt resultat - lätt och smidigt!

- Stekbleck till grillen, ugnen & spisen
- Matlagningsyta 26 x 30 cm
- Enkel och smidig att använda

Läs mer
 Pallarès - Stekbleck i kolstål 25 x 34 cm

Spanska Pallarès ger oss ett rustikt stekbleck i kolstål som passar perfekt till grillar från Myoutdoorkitchen. Grilla allt från läckra skaldjur till saftiga stekar - och när grillsäsongen är över så funkar det precis lika bra att ta med stekblecket in och använda det i ugnen eller på spisen! Med en matlagningsyta på 25 x 34 cm så har du fler möjligheter till en mångsidig matlagning med fantastiskt resultat - lätt och smidigt!

- Stekbleck till grillen, ugnen & spisen
- Matlagningsyta 25 x 34 cm
- Enkel och smidig att använda

Läs mer
 Steel - Grillock för rangetop 70 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 70 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Läs mer
 Steel - Grillock för rangetop 90 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 90 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Läs mer
 Soundcast VG5 Bluetooth högtalare

Soundcast VG5 är en kraftfull högtalare med 360° spridning av ljudet i praktiskt format som är lätt att bära med sig. Modellen är stänk-och stötsäker vilket gör den perfekt för t.ex. poolområden, trädgården, sommarstugan eller i skateparken.

Läs mer
 


KUNDTJÄNST

Mån-Fre:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien