Övrigt - Myoutdoorkitchen.se

Övriga tillbehör till utekök, grillar och moduler som vi säljar på myoutdoorkitchen.se hittar du här.


Skeldervik - Pizzastål

Ett pizzastål låter dig njuta av en perfekt hemlagad pizza inom bara några minuter. Pizzastålet är enkel och smidig att använda, placeras på ett galler direkt på din grill eller i din vanliga hemmaugn. Tack vare pizzastålets goda värmeledningsförmågan kan du återskapa de förhållande som man åstadkommer i vedeldad pizzaugn på 400 grader. Snabb gräddning som gör att du kan tillaga och baka allt från pizza, bröd, desserter och andra bakverk med fantastiskt resultat i klass med riktig restaurangkvalitet!

- Pizzastål & stekbord till grillen
- Enkel och smidig att använda - Håller värmen - grädda flera pizzor på raken

Läs mer
 


Skärbräda Valnöt (50 x 30 cm)

Lång skärbräda i valnöt - en snygg, användbar och dekorativ detalj att ha i uteköket. Exklusiv skärbräda i högkvalitativ amerikansk valnöt med måtten 50 x 30 cm, har en bred arbetsyta och praktisk till många användningsområden - perfekt till dig som gillar att laga och servera maten snyggt. En lyxig och funktionell bricka som kan användas till uppläggningsbricka, skärbräda, serveringsfat eller bara dekorativt att ha framme på bordet.

Läs mer
 Skärbräda Ek (80 x 40 cm)

Skärbräda ek - Gedigen skärbräda tillverkad av ändträ från tysk ek, en användbar funktion att ha i uteköket med snygg design och hög kvalité. En exklusiv och robust skärbräda i ek med måtten 80 x 40 cm, praktisk att använda när du behöver hacka och skiva kött eller grönsaker både före och under tillagningen i köket. Brickan har många praktiska användningsområden och passar både som uppläggningsfat, skärbräda eller serveringsbricka.

Läs mer
 Ostbricka Valnöt (50 x 20 cm)

Ostbricka - Valnöt. En massiv uppläggningsbräda i högkvalitativ amerikansk valnöt med en vacker stavlimmad och livfull design. Gedigen skärbräda med måtten 50 x 20 cm - perfekt till bröd, ostar och kallskuret - du får direkt en lyxig ostbricka att sätta fram och servera direkt till dina gäster. Brickan har många användningsområden och passar både som uppläggningsfat, ostbricka, skärbräda eller också snygg dekoration och detalj i ditt utekök.

Läs mer
 Skärbräda Mahogny & Valnöt (50 x 30 cm)

Robust skärbräda med lyxig design i mahogny och valnöt av hög kvalitet. Den släta och stavlimmade designen gör den enkel att hålla ren och smidig att använda i köket. En stor träskärbrädan med måtten 50 x 30 cm, som kan användas till många kreativa och smakfulla områden i uteköket. Snygg och dekorativ skärbräda, uppläggningsbricka eller serveringsbricka för både hacka, tranchera och lägga upp kött och grönsaker direkt till servering.

Läs mer
 Soundcast VG5 Bluetooth högtalare

Soundcast VG5 är en kraftfull högtalare med 360° spridning av ljudet i praktiskt format som är lätt att bära med sig. Modellen är stänk-och stötsäker vilket gör den perfekt för t.ex. poolområden, trädgården, sommarstugan eller i skateparken.

Läs mer
 


Myoutdoorkitchen - Gjutjärnsplatta till Fristående Gasolgrill 6 brännare

Gjutjärnsplatta som passar till Myoutdoorkitchens fristående gasolgrill med 6 brännare. Plattan är mycket enkel att placera och ta av från grillen. Då plattan är vändbar är det upp till dig om du vill tillaga din mat på den släta eller räfflade ytan. Grilljärnet ger dig fler möjligheter att laga mat på - Passar till allt från köttbullar till pannkakor!

- Gjutjärn
- Bredd: 350 mm
- Vändbar - en slät och en räfflad yta

Läs mer
 SunstoneMetal - Rotisserie

Rotisserie som passar SunstoneMetals grillar. Ett roterande grillspett i rostfritt stål som kompletterar din grill!

- Komplement till din grill
- I 100% rostfritt stål

Läs mer
 Gasregulator till gasolflaskor

Gasregulator till gasolflaskor. Levereras tillsammans med 1 meter slang och 2 slangklämmor. Regulatorn är EN godkänd.

- Till våra gasolgrillar
- EN godkänd

Läs mer
 Ventilation till inbyggbart utekök

Ventilation är ett måste i ditt inbyggbara utomhuskök. Det krävs minst 2 ventilationsgaller per inbyggt utekök - detta är viktigt för att tillräckligt med luftflöde ska komma in i ditt kök. Ventilationsgallren kan placeras/muras in på valfri plats på ditt utekök, men för att uppnå sin fulla funktion bör de sitta på varsin sida av uteköket så nära marken som möjligt, alltså är detta att rekommendera om möjligt.

- Ett måste till ditt inbyggbara utekök
- Stål 304 SS

Läs mer
 SunstoneMetal - Extra Panel Baksida (B: 15,2 x H: 87,6 cm)

Extra komponent i rostfri finish. Användbar som utfyllnadsbit vid behov och förbättrar helhetskänslan på ditt utekök!

- Rostfri finish
- Användbar som utfyllnadsbit vid behov
- Förbättrar helhetskänslan på ditt utekök!

Ej i lager - Beställningsvara

Läs mer
 Steel - Grillock för rangetop 70 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 70 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Läs mer
 Steel - Grillock för rangetop 90 cm

Italienska Steel ger oss ett robust grillock som passar till rangetop 90 cm. Grillocket är i 100% rostfritt stål och kommer med termometer på framsidan av locket. Mycket slitstarkt med dubbla väggar!

- Slitstark kvalitet
- 100% rostfritt stål

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Betalning