Kylar - Myoutdoorkitchen.se

För att komplettera ditt utekök och för att ha allt du behöver på en och samma plats erbjuder vi dig inbyggbara kylar. Alla våra kylar är utrustade med funktioner som underlättar din matförvaring. Vi erbjuder dig kylar i olika utföranden - för att hitta just den kylen som passar in i ditt utekök! Vid frågor, kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.


SunstoneMetal - Utomhuskylskåp

Utomhuskylskåp i rostfri och exklusiv finish. Underlätta hela matlagningsprocessen i ditt utomhuskök genom att flytta ut kylskåpet. Det blir både snyggt och praktiskt! Invändigt erbjuds stort förvaringsutrymme med 3 uttagbara hyllor som går att anpassa utefter dina behov. Dörren är utrustad med 3 mindre hyllor och en praktisk dryckeshållare som gör det lättillgängligt när törsten sätter in.

- Rostfri och exklusiv finish
- Underlättar hela matlagningsprocessen

Läs mer
 Steel - Modular system - Modul med kylskåp 70 cm

Italienska Steel ger oss en modern och exklusiv modul med kylskåp helt i rostfritt stål. Kylskåpet har en volym på 92 liter och kommer med innerbelysning och trähyllor. Modulen kommer i samma mått som övriga Steel-moduler för att de enkelt ska gå att bygga ihop till ett fulländat utekök. Ett måste i ditt utekök!

- Rostfri och exklusiv finish
- Temperatur: 2-10°C
- Exklusiva detaljer

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT