En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. GardenMaxX erbjuder dig allt och lite till med sina praktiska förvaringslösningar, sin moderna design och sitt slitstarka material: cortenstål. Hitta din favorit i GardenMaxXs breda sortiment och avnjut sena utekvällar runt elden året om!


GardenMaxX - Vilos Corten

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Vilos Corten är en något mindre variant, utmärkt för dig som har en mindre yta till ditt förfogande.

- (Bredd x Djup x Höjd) 37 x 37 x 122 cm
- Beständig finish i cortenstål

Läs mer
 GardenMaxX - Vilos XL Corten

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Vilos XL Corten är en av våra storsäljare och kommer med ett praktiskt förvaringsutrymme under eldstaden.

- (Bredd x Djup x Höjd) 44 x 37 x 150 cm
- Beständig finish i cortenstål

Läs mer
 GardenMaxX - Sanga XL Corten

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Sanga Corten har en avsmalnande, rektangulär design som inte bara är graciös - utan även praktisk med sitt rymliga förvaringsutrymme under eldstaden!

- (Bredd x Djup x Höjd) 44 x 44 x 150 cm
- Beständig finish i cortenstål

Läs mer
 GardenMaxX - Pular XL Corten

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Pular Corten är en riktig blickfångare och fantastisk dekoration i din trädgård! Likt många av GardenMaxXs eldstäder kommer den med ett praktiskt förvaringsutrymme som tillför en mysig touch.

- (Bredd x Djup x Höjd) 54 x 43 x 150 cm
- Beständig finish i cortenstål

Läs mer
 GardenMaxX - Pular XL Black

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Pular Black är ett enastående alternativ till dig som vill bryta av från corten-trenden. Känner du för något stilrent och klassiskt är Pular Black eldstaden för dig - en elegant kamin i kallvalsat stål och en värmebeständig svart färg som smälter in i varje trädgård!

- (Bredd x Djup x Höjd) 54 x 43 x 150 cm
- Beständig finish i kallvalsat stål

Läs mer
 GardenMaxX - Rengo XL Corten

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Rengo Corten är vår cirkelformade storsäljare! Likt många av GardenMaxXs eldstäder är den tillverkad av 1,6 mm tjockt stål som gör den beständig både mot höga temperaturer och ruggigt väder.

- Ø 42 x 145 cm
- Beständig finish i cortenstål

Läs mer
 GardenMaxX - Pinacate Corten

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Pinacate Corten är en av GardenMaxXs lyxigare och större enheter, som tack vare sin storlek är väldigt stabil. Eldstaden kommer dessutom på hjul vilket gör det busenkelt att förflytta myshörnan utefter dina önskemål.

- (Bredd x Djup x Höjd) 90 x 47 x 150 cm
- Beständig finish i cortenstål

Läs mer
 GardenMaxX - Chingo Corten

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Chingo Corten är vår högsta modell - inte mindre än 190 cm hög! Chingo är för dig som vill ha något simpelt men ståtligt att fullända trädgården med. Eldstaden kommer med avtagbart askfat och grillnät.

- (Bredd x Djup x Höjd) 62 x 45 x 190 cm
- Beständig finish i cortenstål

Läs mer
 GardenMaxX - Woodbox Corten

Det perfekta komplementet till din eldstad. GardenMaxXs Woodbox ger dig ett rymligt förvaringsutrymme som gör det möjligt att lagra en större mängd bränsle till din kamin. Med en matchande design i cortenstål kan lådan placeras ihop med andra enheter eller för sig själv.

- (Bredd x Djup x Höjd) 80 x 35 x 50 cm
- Beständig finish i cortenstål

Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT