Bartillbehör - Myoutdoorkitchen.se

Det är detaljerna som gör helheten i ett kök. Komplettera ditt utekök med häftiga detaljer såsom en Cocktail Pro eller en Cut & Clean Combo. Våra bartillbehör kommer i bästa material - rostfritt stål 304 SS och ger dig ett komplett utekök.


Myoutdoorkitchen Built-in - Inbyggbar vattenkran med cocktailstation

Servera dina gäster kylda välsmakande drinkar och låt ditt utekök stå i centrum för alla sommarfestligheter i trädgården. Skapa den perfekta barkänslan med en egen cocktailstation utomhus. En rostfri cocktailstation för inbyggnad i utomhusköket med exklusiva detaljer och tillbehör. Med allt du behöver som iskylare, vask med både varm och kallt vatten, tvålpump, iskylare, skärbräda och papperskorg.

- Exklusiv detalj utomhus
- Stilren finish i rostfritt stål
- Servera drinkar direkt från uteköket

Läs mer
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbyggbar Isbehållare

En isbehållare i uteköket och du behöver aldrig mer oroa dig för varm dryck. Inbyggbar ishink med exklusiva detaljer och en rostfri finish. Ett robust lock med handtag i en solid konstruktion av stål 304 SS och med dubbla isolerande lager som gör att kylan kan hållas längre. Fyll upp med is och servera dina gäster direkt från uteköket, ishinken är ett måste för heta sommardagar!

- Exklusiv och rostfri design
- Lyxig detalj i uteköket
- Enkel att rengöra
- Servera dryck i uteköket
- Dubbla isolerade lager

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Betalning