Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - Kansas | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - Kansas

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - Kansas

Kansas - stilsäkert utekök som erbjuder en toppklassig matlagningsupplevelse. Köket har allt du kan tänkas behöva och lite till för att skapa otroliga maträtter utomhus. En fristående vedeldad pizzaugn att skapa oändliga smakkombinationer, en fristående gasolgrill med sidobrännare och 6 brännare, infravärme. En hörnmodul för extra arbetsutrymme, ett kylskåp med dubbla dörrar till mat och dryck och en diskbänk med bra förvaringsutrymme. Köp ett komplett modulpaket till ett paketpris - Allt du kan tänkas behöva för att förverkliga dina köksdrömmar!

Kansas presenteras i L-form och erbjuder dig ett stilrent och komplett utekök av högsta kvalitet. Köket har en exklusiv och modern finish i svart rostfritt stål 304 SS, som passar in och kan placeras i alla miljöer. Detta paket erbjuder en unik kombination och variation av olika typer av matlagning. Experimentera dig fram till den perfekta pizzan eller bjud på en härlig mixed grill - uteköket har allt för att öppna upp din fulla kulinariska potential! Uteköket har bra förvaring med lådor och skåp, kylskåp som håller dina råvaror färska och tillgång till välkylda drycker. Köksön placeras i valfri miljö och skapar en fantastiskt mysig oas. Gör matlagningen roligare och unna dig ett toppmodernt utekök som har allt!

Paketrabatt - Passa på!

Bli inspirerad och skräddarsy ditt egna utekök!

Myoutdoorkitchen erbjuder exklusiva och praktiska utekökslösningar med oändliga valmöjlighet! Nu har du möjlighet att skräddarsy just ditt drömkök. Via ett 3D-verktyg kan du på ett enkelt sätt både planera och bygga ditt egna utekök - Du får fria händer att välja och sätta ihop funktioner efter dina behov och önskemål.

Vid frågor eller hjälp för att sätta ihop ett paket är du alltid välkommen att kontakta oss - Våra uteköksexperter finns tillgängliga att hjälpa dig förverkliga din uteköksdröm.


Detta paket inkluderar:

• 3 fristående moduler
• 1 fristående grill
• 1 fristående pizzaugn

Specifikationer för modulpaketet:

• Fristående modul kylskåp med dubbeldörrar Läs mer
• Fristående modul med diskbänk och förvaringsskåp Läs mer
• Fristående hörnmodul Läs mer
• Fristående modul med pizzaugn Läs mer
• Fristående Gasolgrill med sidobrännare och infravärme 6 brännare Läs mer

Mått

Total bredd på hela modulpaketet 200 x 230 cm
Djup på moduler 58 cm (ej handtag inkluderat)
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90,5 cm (med hjul inkluderat)
Mått för var modul finner du i bilderna nedan

Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Handla säkert