Skeldervik - Fristående utekök - Svanshall | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Skeldervik - Fristående utekök - Svanshall

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Skeldervik - Fristående utekök - Svanshall

Svanshall - Ett högkvalitativt utekök med användbara funktioner som förenklar all matlagning utomhus. Ett fristående utekök i stilrena raka linjer av höglegerat rostfritt stål, med en elegant svart sidenmatt finish i skandinavisk design. Svanshall är ett mindre utekökspaket som är utrustat med praktiska finesser samtidigt som du får en rejäl arbetsyta att laga mat i. En rejäl diskho med kran och en djup lådmodul att förvara grillverktyg, skärbrädor eller liknande. Svanshall underlättar vid alla tillfällen när du förbereder middagar intill grillen.

Detta paket ger dig möjlighet att skapa den kompletta uteköksmiljön på uteplatsen. Med Svanshall får du en luftig och stor arbetsbänk eller avlastningsyta att arbeta vid. Under toppskivan följer en vacker hylla med träribbor, som dessutom kan användas till extra förvaringsutrymme. Utekökets passform och mörka design, gör komponenterna lätta att placera samtidigt enkel och snygg att passa in och kombineras tillsammans med en grill. Svanshall är ett paket som möjliggör en nära matlagning utomhus!

Skeldervik - Ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Uteköken är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Du får ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år. Skelderviks produkter tillverkas på beställning och har en leveranstid på 8-10 veckor.


Detta paket inkluderar:

• 1 fristående lådmodul
• 1 fristående diskho med kran

Specifikationer för modulpaketet:

• Fristående lådmodul Läs mer
• Fristående modul med diskbänk och kran Läs mer

Mått

Total bredd på hela modulpaketet 200 cm
Djup på moduler 60 cm (ej handtag inkluderat)
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90 cm
Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Mån-Fre 09.00-17.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Handla säkert