Skeldervik - Fristående utekök - Magnarp | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Skeldervik - Fristående utekök - Magnarp

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Skeldervik - Fristående utekök - Magnarp

Magnarp - Ett exklusivt och funktionellt utekök i stilren skandinavisk design av mörka toner och en läcker sidenmatt finish i svart. Elegant utekök med luftig design i solid konstruktion av höglegerat rostfritt stål 304 SS. Med detta utekök får du en rejäl avlastningsyta och arbetsbänk i rostfritt stål, en praktfull och robust kolgrill med stor matlagningsyta på 74.5 x 40 cm. Magnarp är uteköket som öppnar upp alla sinnen och frigör fantastiska smakupplevelser!

Magnarp är ett fristående utekök i rak linje. Perfekt för dig som önskar ett maffigt men mindre kök, i hög klass med öppen arbetsyta att laga mat i utomhus. Den vackra trähyllan som följer under toppskivan erbjuder möjlighet till extra förvaring, utmärkt att använda om du önskar ha dina grillredskap nära till hands. Utekökets unika design gör den lätt att placera på uteplatsen eller i trädgården. Magnarp sätter fokus på kvalitet och erbjuder praktiska finesser som ger en fulländad matupplevelse utomhus.

Skeldervik - Ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Uteköken är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Du får ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år. Skelderviks produkter tillverkas på beställning och har en leveranstid på 10-14 veckor. Hör av er till vårt sälj-team förmer information.


Detta paket inkluderar:

• 1 Fristående grill
• 1 Fristående modul

Specifikationer för modulpaketet:

• Fristående kolgrill med rostfritt lock och detaljerat trähandtag
• Fristående hörnmodul Läs mer

Mått

Total bredd på hela modulpaketet 210 cm
Djup på moduler 58,1 cm
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90 cm
Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Inspireras av Skeldervik


Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien