Skeldervik - Fristående utekök - Lerhamn | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Skeldervik - Fristående utekök - Lerhamn

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Skeldervik - Fristående utekök - Lerhamn

Unikt utekök från svenska Skeldervik med en exklusiv och elegant design i rostfritt stål och svart sidenmatt finish. Lerhamn är ett mindre utekökspaket som formges vackert av skandinaviskt stilrena linjer i solid konstruktion av höglegerat rostfritt stål - 304 SS. Lerhamn ger dig en praktfull och robust kolgrill, med stor matlagningsyta som låter dig grilla allt från exempelvis kött, fisk och grönsaker. En djup diskho med kran, smidig att använda när du vill skölja dina livsmedel eller rengöra arbetsytan. Ett fristående utekök med enastående funktioner som ger dig en nära matlagning utomhus.

Lerhamn är ett mindre utekökspaket med luftig look i rak linje, som bjuder på hög finess och detaljer för ett stilfullt kök utomhus. Utformningen med den rostfria bänkskivan och i kombination till den mörka tonen och de vackra trädetaljerna under toppskivan, gör att uteköket passar in i alla miljöer. Under arbetsbänken följer en stilren och massiv förvaringshylla med behandlade träribbor. Trähyllan ramar in ditt kök samtidigt som du får möjlighet att skapa en personlig och mysig känsla utomhus.

Skeldervik - Ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Uteköken är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Du får ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år. Skelderviks produkter tillverkas på beställning och har en leveranstid på 10-14 veckor. Hör av er till vårt sälj-team förmer information.


Detta paket inkluderar:

• 1 Fristående grill
• 1 Fristående vask

Specifikationer för modulpaketet:

• Fristående kolgrill med rostfritt lock och detaljerat trähandtag
• Fristående modul med diskbänk och kran Läs mer

Mått

Total bredd på hela modulpaketet 250 cm
Djup på moduler 58,1 cm
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90 cm
Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Inspireras av Skeldervik


Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien