Skeldervik - Fristående utekök - Torekov | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Skeldervik - Fristående utekök - Torekov

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Skeldervik - Fristående utekök - Torekov

Torekov - Ett fristående och stilrent utekök med många praktiska funktioner för en matlagningsupplevelse i toppklass. Exklusiv design i mörka toner med svart sidenmatt finish av höglegerat stål 304 SS och stilrena bänkskivor i rostfritt. ​Torekov är ett mindre kök i vinkel med en skandinavisk luftig design och raka linjer som gör att det passar in i alla miljöer. Detta paket ger dig en stilfull och rejäl kolgrill, diskho med kran och en fristående hörnmodul som ger uteköket dess unika karaktär. Allt du behöver för att laga mat och njuta under bar himmel!

Torekov är ett mindre utekökspaket i vinkel, dess tidlösa och luftiga design gör den enkel att placera på valfri plats utomhus. Under arbetsbänken följer en vacker massiv hylla med behandlade träribbor. En rymlig trähylla som kan användas till dekorativ och synlig förvaring av exempelvis grillredskap, handdukar eller växter. Du får fria händer att bestämma och skapa den känsla som du önskar i ditt drömkök. Med Torekovs unika möjligheter blir det en fröjd att laga mat utomhus!

Skeldervik - Ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Uteköken är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Du får ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år. Skelderviks produkter tillverkas på beställning och har en leveranstid på 10-14 veckor. Hör av er till vårt sälj-team förmer information.


Detta paket inkluderar:

• 1 fristående modul
• 1 fristående grill
• 1 fristående vask

Specifikationer för modulpaketet:

• Fristående modul med diskbänk och kran Läs mer
• Fristående kolgrill med rostfritt lock och detaljerat trähandtag
• Fristående hörnmodul Läs mer

Mått

Total bredd på hela modulpaketet 210 x 160 cm
Djup på moduler 58,1 cm
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90 cm
Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Inspireras av Skeldervik


Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien