Skeldervik - Fristående utekök - Lervik | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Skeldervik - Fristående utekök - Lervik

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Skeldervik - Fristående utekök - Lervik

Lervik - Effektfullt utekök med fokus på detaljer och hög finess. Ett fristående utekök från Skeldervik i tidlös och elegant design med skandinaviska linjer i höglegerat rostfritt stål 304 SS. Estetiskt tilltalande yttre i mörka toner, med en svart sidenmatt finish som kombineras stilfullt av rostfria bänkytor och vackra trädetaljer. Lervik skapar förutsättningar för det perfekta köket utomhus och erbjuder en praktfull och robust kolgrill, en rejäl diskho med kran och en fristående lådmodul med bra förvaringsmöjligheter. Tillsammans skapas alla förutsättningar för underbar matlagning utomhus.

Lervik är ett mindre utekök i rak form med många praktiska egenskaper och användningsområden för uteplatsen. Enkel att placera och som passar in i alla miljöer tack vare sitt unika utseende med noggrant utvalda komponenter och detaljer. Under bänkskivan följer en dekorativ hylla med behandlade och massiva träribbor, som öppnar upp och ger dig möjlighet att inreda efter din egna personliga känsla. Förvaringshyllan kan exempelvis användas till snygg synlig förvaring av exempelvis grillredskap, handdukar eller växter. Lervik ger dig ett stilrent och luftigt utekök att både arbeta och laga mat i. Ren köksfröjd som låter dig njuta alla dagar hela året om!

Skeldervik - Ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Uteköken är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Du får ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år. Skelderviks produkter tillverkas på beställning och har en leveranstid på 10-14 veckor. Hör av er till vårt sälj-team förmer information.


Detta paket inkluderar:

• 1 fristående modul
• 1 fristående grill
• 1 fristående vask

Specifikationer för modulpaketet:

• Fristående modul med diskbänk och kran Läs mer
• Fristående kolgrill med rostfritt lock och detaljerat trähandtag
• Fristående lådmodul Läs mer

Mått

Total bredd på hela modulpaketet 350 cm
Djup på moduler 58,1 cm
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90 cm
Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Inspireras av Skeldervik


Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien