Skeldervik - Fristående utekök - Arild | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Skeldervik - Fristående utekök - Arild

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Skeldervik - Fristående utekök - Arild

Arild - Ett stilfullt fristående utekök från Skeldervik i skandinaviskt raka linjer som för matlagningen utomhus närmare. Uteköket har en solid och exklusiv design med svart sidenmatt finish i rostfritt stål 304 SS, med rostfria bänkskivor och vackra detaljer i trä som gör att den passar in i alla miljöer. Arild erbjuder en rejäl och praktfull kolgrill, med rostfritt lock och detaljerat trähandtag, djup diskho med kran, en fristående hörnmodul och en fristående lådmodul med bra förvaringsutrymme - Tillsammans skapas en komplett köksupplevelse i trädgården året om!

Arild är ett L-format utekök och kan placeras på valfri plats på din uteplats och trädgård. Uteköket framhävs genom sin unika formgivning med noggrant utvalda komponenter av hög kvalitet och funktionella detaljer, som tillsammans skapar ett luftigt utekök med brett utrymme att både arbeta och laga mat i. Under bänkskivan följer en massiv trähylla med dekorativ träribbor, som kan användas för synlig förvaring av exempelvis handdukar, växter eller örter för en mer inredd känsla i uteköket. Ett tidlöst kök som ger dig fri tillgång att skapa smakfulla matupplevelser utomhus!

Skeldervik - Ett äkta svenskt hantverk som vackert genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet. Uteköken är tillverkade av hållbart och beständigt material där varje del sammanfogats för hand, av slitstarkt höglegerat rostfritt stål av svensk järnmalm. Du får ett gediget och tidlöst utekök att njuta av genom fyra årstider år efter år. Skelderviks produkter tillverkas på beställning och har en leveranstid på 10-14 veckor. Hör av er till vårt sälj-team för mer information.


Detta paket inkluderar:

• 2 fristående moduler
• 1 fristående grill
• 1 fristående vask

Specifikationer för modulpaketet:

• Fristående modul med diskbänk och kran Läs mer
• Fristående kolgrill med rostfritt lock och detaljerat trähandtag
• Fristående lådmodul Läs mer
• Fristående hörnmodul Läs mer

Mått

Total bredd på hela modulpaketet 160 x 310 cm
Djup på moduler 58,1 cm
Höjd från mark till bänkskiva på moduler 90 cm
Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.


Inspireras av Skeldervik


Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien