GardenMaxX - Woodbox Corten

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Vilos Corten

Det perfekta komplementet till din eldstad. GardenMaxXs Woodbox ger dig ett rymligt förvaringsutrymme som gör det möjligt att lagra en större mängd bränsle till din kamin. Med en matchande design i cortenstål kan lådan placeras ihop med andra enheter eller för sig själv.

GardenMaxX erbjuder ett flertal eleganta eldstäder i det moderna materialet cortenstål; ett högkvalitativt stål som rostar långsamt och ger en vacker rödbrun färg. När plåten vistas utomhus utvecklas en atmosfärisk rostningsprocess och den rödbruna ytan bildar ett eget rostskydd. Skyddet bromsar fukt ifrån att komma in och skapa vidare korrosion, vilket gör materialet mycket hållbart. Cortenstål är perfekt att använda i trädgråden och har dessutom en längre livstid än vanligt järn.

GardenMaxX grundades i Nederländerna 1999 och har sedan dess introducerat nya designer och modeller av eldstäder, trädgårdsmöbler, vattenfontäner, brevlådor mm. Med sin innovativa design och material i toppklass är GardenMaxXs produkter både stilrena och funktionella. Införskaffa en eldstad som tillför det lilla extra till ditt hem - köp en eldstad från GardenMaxX!


Produktspecifikation

- Mått: (Bredd x Djup x Höjd) 80 x 35 x 50 cm
- Vikt: 14 kg
- Material: Cortenstål
- Modern design
- Solid konstruktion med långvarig hållbarhet
- Perfekt för att användas året runt
- Svetsad och polerad

Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT