GardenMaxX - Pular XL Black | Utekök från Myoutdoorkitchen.se

GardenMaxX - Pular XL Black

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Pular XL Black

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Pular Black är ett enastående alternativ till dig som vill bryta av från corten-trenden. Känner du för något stilrent och klassiskt är Pular Black eldstaden för dig - en elegant kamin i kallvalsat stål och en värmebeständig svart färg som smälter in i varje trädgård!

GardenMaxX grundades i Nederländerna 1999 och har sedan dess introducerat nya designer och modeller av eldstäder, trädgårdsmöbler, vattenfontäner, brevlådor mm. Med sin innovativa design och material i toppklass är GardenMaxXs produkter både stilrena och funktionella. Införskaffa en eldstad som tillför det lilla extra till ditt hem - köp en eldstad från GardenMaxX!

Eldstäderna bör endast placeras på brandsäkra ytor så som betong, sten, sand etc och med gott om utrymme. Väggarna kan förväntas bli varma och ska därför hanteras varsamt.


Produktspecifikation

- Mått: (Bredd x Djup x Höjd) 54 x 43 x 150 cm
- Vikt: 30 kg
- Material: Kallvalsat stål
- Modern design
- 1,6 mm tjockt stål
- Solid konstruktion med långvarig hållbarhet
- Förvaringsutrymme till ved
- Perfekt för att användas året runt
- Värmebeständig färg (600 °C)
- Eldstäderna bör endast placeras på brandsäkra ytor så som betong, sten, sand etc och med gott om utrymme. Väggarna kan förväntas bli varma och ska därför hanteras varsamt. - Finns även i cortenstål

Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT