GardenMaxX - Pular XL Corten

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Pular XL Corten

En eldstad är det perfekta komplementet till ditt utekök. Med en tidlös och funktionell design är den perfekt för både trädgården och uteplatsen. Pular Corten är en riktig blickfångare och fantastisk dekoration i din trädgård! Likt många av GardenMaxXs eldstäder kommer den med ett praktiskt förvaringsutrymme som tillför en mysig touch.

GardenMaxX erbjuder ett flertal eleganta eldstäder i det moderna materialet cortenstål; ett högkvalitativt stål som rostar långsamt och ger en vacker rödbrun färg. När plåten vistas utomhus utvecklas en atmosfärisk rostningsprocess och den rödbruna ytan bildar ett eget rostskydd. Skyddet bromsar fukt ifrån att komma in och skapa vidare korrosion, vilket gör materialet mycket hållbart. Cortenstål är perfekt att använda i trädgråden och har dessutom en längre livstid än vanligt järn.

GardenMaxX grundades i Nederländerna 1999 och har sedan dess introducerat nya designer och modeller av eldstäder, trädgårdsmöbler, vattenfontäner, brevlådor mm. Med sin innovativa design och material i toppklass är GardenMaxXs produkter både stilrena och funktionella. Införskaffa en eldstad som tillför det lilla extra till ditt hem - köp en eldstad från GardenMaxX!

Tänk på att placera din eldstad på en värmebeständig plats med gott om utrymme. Eldstadens yta kan förväntas bli varm och bör därför hanteras varsamt.


Produktspecifikation

- Mått: (Bredd x Djup x Höjd) 54 x 43 x 150 cm
- Vikt: 30 kg
- Material: Cortenstål
- 1,6 mm tjockt stål
- Modern design
- Solid konstruktion med långvarig hållbarhet
- Förvaringsutrymme till ved
- Perfekt för att användas året runt
- Finns även i svart stål

Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT