Myoutdoorkitchen - Kamado Modul

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Myoutdoorkitchen - Kamado Medio

Bygg in din Kamado med denna unika och speciellt framtagna modul som gör det enhetlig med resten av ditt fristående utekök. Förutom modulen så ingår Kamadon Medio, som även är vår bäst säljande modell. Ta ditt utekök till en ny nivå och välj en kamado!

OBS! Undvik att tända grillen med hjälp av tändvätska då den gör att grillen skadas samt att smaken försämras betänkligt. För att få bort tändvätskan från grillen måste du värma upp den till en hög temperatur i ett antal timmar efteråt, utan att ha något på grillen. Använd istället vår skorstenständare som är både miljövänligare och påverkar inte heller smaken på det du grillar. Använd dig även av träkol när du gillar - inte briketter!


Produktspecifikation:

• Kamado av modell Medio ingår
• Modul med måtten (B x H x D) 83 x 127,5 (med grill) x 58 cm
• Vikt: 123 kg (grill och modul)
• Termometer för att enkelt kunna läsa av temperaturen.
• Ventil i gjutjärn på locket, som gör det enkelt att kontrollera temperaturen på Kamadon.
• Bottenventil i rostfritt stål, som även gör det enkelt att tömma aska med hjälp av en askraka.
• Grillyta: 47 cm i diameter
• Vi ger dig en unik möjlighet att bygga in din Kamado i något av våra utekök, genom att erbjuda en speciellt framtagen vagn, där du placerar Kamadon, som sedan integreras i något av våra utekök.


Tillbehör som ingår i ditt köp av en Kamado:

• Pizzasten: Används när du ska du tillaga din hemlagade pizza eller baka bröd. Pizzastenen kommer att få en mörkare färg och bli “fläckig” desto mer den används. Detta är fullt normalt, och påverkar inte stenen på något sätt. Lägg inte stenen i blöt eller i diskmaskinen. Rengör den istället med en borste.

• Pizzaspade: För att enkelt lägga på samt ta av pizzan eller brödet från grillen.

• Värmesköld: När du vill grilla med indirekt värme, vilket innebär att man skyddar köttet från den direkta värmen som kolen ger ifrån sig. Detta gör även att grillen fungerar som en ugn. Perfekt om man ska tillaga något på en lägre värme under längre tid, eller om man vill använda Kamadon som en smoker. Värmeskölden kommer att få en mörkare färg och bli “fläckig” desto mer den används. Detta är fullt normalt, och påverkar inte stenen på något sätt. Lägg inte stenen i blöt eller i diskmaskinen. Rengör den istället med en borste.

• Gjutjärnsgaller: För att få ut maximal grillsmak och perfekta grill-ränder. Gör även att maten blir klar snabbare, då det absorberar mer värme än ett standard-galler.

• Gallertång: Smidigt tillbehör när du ska flytta gallret på grillen, utan att bränna sig, eller bli smutsig.

• Verktyg för rengöring: Få bort det värsta av smutsen från gallret med stålborsten, och använd sedan skrapan på toppen av verktyget för att komma åt och rengöra mellan gallret.

• Askskrapa: Hjälper dig att på enklast möjliga vis tömma din Kamado på aska.

• Skorstenständare: Tändvätska får inte användas till din Kamado, då detta kan förstöra grillen. Genom att använda sig av en skorstenständare slipper man använda tändvätska, då just tändvätskan den kan påverka smaken på maten och förstöra din Kamado grill.

Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT