Myoutdoorkitchen - Kamado Medio

 
Kundomdömen
Läs omdömen (0) | Lämna ett omdöme

Myoutdoorkitchen - Kamado Medio

Vår bästsäljare! En mångsidig grill som med hjälp av dess tillbehör kan användas både som smoker, grill eller för att baka pizza och bröd. Kamadon erbjuder en unik lösning, där du kan bygga in den i ditt utekök. Med hjälp av en speciellt framtagen modul, passar den till de flesta av våra fristående utekök på site!

OBS! Undvik att tända grillen med hjälp av tändvätska då den gör att grillen skadas samt att smaken försämras betänkligt. För att få bort tändvätskan från grillen måste du värma upp den till en hög temperatur i ett antal timmar efteråt, utan att ha något på grillen. Använd istället vår skorstenständare som är både miljövänligare och påverkar inte heller smaken på det du grillar. Använd dig även av träkol när du grillar - inte briketter!
Den lackerade ytan får efter de första användningarna ett krackelerat utseende. Det är helt normalt och påverkar inte grillens prestation.



Produktspecifikation:

• Stativ med hjul ingår
• Termometer för att enkelt kunna läsa av temperaturen
• Ventil i gjutjärn på locket, som gör det enkelt att kontrollera temperaturen på Kamadon
• Bottenventil i rostfritt stål, som även gör det enkelt att tömma aska med hjälp av en askraka
• Grillyta: 47cm i diameter
• Vikt: 90 kg
• Höjd (med stativ): 120cm (126cm när den står i modulen)
• Vi ger dig en unik möjlighet att bygga in din Kamado i något av våra utekök, genom att erbjuda en speciellt framtagen vagn, där du placerar Kamadon, som sedan integreras i något av våra utekök. Se modulen här



Tillbehör som ingår i ditt köp av en Kamado:

• Pizzasten: Används när du ska du tillaga din hemlagade pizza eller baka bröd. Pizzastenen kommer att få en mörkare färg och bli “fläckig” desto mer den används. Detta är fullt normalt, och påverkar inte stenen på något sätt. Lägg inte stenen i blöt eller i diskmaskinen. Rengör den istället med en borste.

• Pizzaspade: För att enkelt lägga på samt ta av pizzan eller brödet från grillen.

• Värmesköld: När du vill grilla med indirekt värme, vilket innebär att man skyddar köttet från den direkta värmen som kolen ger ifrån sig. Detta gör även att grillen fungerar som en ugn. Perfekt om man ska tillaga något på en lägre värme under längre tid, eller om man vill använda Kamadon som en smoker. Värmeskölden kommer att få en mörkare färg och bli “fläckig” desto mer den används. Detta är fullt normalt, och påverkar inte stenen på något sätt. Lägg inte stenen i blöt eller i diskmaskinen. Rengör den istället med en borste.

• Gjutjärnsgaller: För att få ut maximal grillsmak och perfekta grill-ränder. Gör även att maten blir klar snabbare, då det absorberar mer värme än ett standard-galler.

• Gallertång: Smidigt tillbehör när du ska flytta gallret på grillen, utan att bränna sig, eller bli smutsig.

• Verktyg för rengöring: Få bort det värsta av smutsen från gallret med stålborsten, och använd sedan skrapan på toppen av verktyget för att komma åt och rengöra mellan gallret.

• Askskrapa: Hjälper dig att på enklast möjliga vis tömma din Kamado på aska.

• Skorstenständare: Tändvätska får inte användas till din Kamado, då detta kan förstöra grillen. Genom att använda sig av en skorstenständare slipper man använda tändvätska, då just tändvätskan den kan påverka smaken på maten och förstöra din Kamado grill.

Fler produktbilder

 

KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT