Outlet - Myoutdoorkitchen.se

Här kan ni fynda utekök från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut utomhuskök från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller!


SunstoneMetal - Fristående utekök - Detroit

Ett elegant och exklusivt fristående utekök från SunstoneMetal Products. Detroit ger dig möjligheten att laga mat på ett proffsigt sätt! En modern grill med 5 brännare, infrabrännare, stekbord, vattenkran och rymliga förvringsmoduler - Tillsammans ger dessa exklusiva produkter dig ett Amerikanskt utekök i toppklass och dessutom till paketpris!

- Inkluderat: 13 produkter
- L form
- Total bredd hela modulpaketet: 338,7 x 161 cm

Läs mer
 SunstoneMetal - Fristående utekök - Memphis

Ett elegant och exklusivt fristående utekök från SunstoneMetal Products. Memphis ger dig möjligheten att laga mat på ett proffsigt sätt! En kolgrill med sidobrännare, rymliga förvringsmoduler och ett kylskåp - Tillsammans ger dessa exklusiva produkter dig ett Amerikanskt utekök i toppklass och dessutom till paketpris!

- Inkluderat: 11 produkter
- L form
- Total bredd hela modulpaketet: 262,8 x 150,8 cm

Læs mere
 SunstoneMetal - Inbyggbart utekök - Key West

Ett exklusivt mindre inbyggbart utekök från SunstoneMetal Products som ger dig möjligheten att laga mat på ett proffsigt sätt! Key West passar dig som är händig och som kan tänka dig att bygga in ditt utekök.
En kolgrill med sidobrännare, stekbord, inbyggbar vattenkran med skärbräda och stilrena skåpsdörrar - Tillsammans ger dessa eleganta produkter dig ett Amerikanskt utekök i toppklass och dessutom till paketpris!

- Inkluderat: 10 produkter
- I form
- Total bredd hela paketet: > 155 cm

Läs mer
 [B-vara] Myoutdoorkitchen - Modul med kylskåp och förvaringsskåp (B: 83 x H: 85,5 x D: 58 cm)

Fristående modul med kylskåp och förvaringsskåp helt i rostfritt stål. Kylskåpet har kompressorkylning och kan hålla 3-10°C. Modulen har även ett stort förvaringsskåp för torrvaror. Passar perfekt in i uteköket!

Varför säljes den här produkten till ett reducerat pris?
Kylskåpet är en returenhet på grund av mild transportskada. Enheten har några små estetiska skador som bucklor/repor. Bilder på detta finns att få genom kontakt med kundsupport via e-post.

- Rostfri och modern finish
- Fristående modul
- Kylskåp med hyllor

Läs mer
 [B-vara] SunstoneMetal - Förvaringsmodul - Skåp med 1 dörr - Vänstersvängd (B: 45,7 x H: 87,6 x D: 87 cm)

Förvaringsmodul i en rostfri och exklusiv finish. Men en vänstersvängd dörr och på insidan av förvaringsmodulen finner vi ett rymligt förvaringsutrymme i form av två hyllplan. Förvaringsmodulen är helt sluten och förvarar innehållet bra oavsett väder. Perfekt förvaring för ditt utomhuskök!

Varför säljes denna produkten till ett reducerat pris?
Enheten är en returenhet på grund av mild fraktskada. Skåpet har små estetiska skador som en repa eller buckla. Bilder på detta kan skickas vid kontakt med vår kundtjänst över e-post.

- Rostfri och modern finish
- Rymling förvaring
- 2 hyllor

Läs mer
 [B-vara] SunstoneMetal - Designer series - Dubbel dörr - Medium (B: 91.4 x H: 58,4 cm)

Rostfri dubbel dörr i stilren design. Dörren installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Ingår i Sunstone designer series med moderna komponenter som passar perfekt att kombinera efter egna önskemål. Designer series är anpassade för att passa i en sammansatt lösning av flera moduler. Komponera ditt eget utekök helt efter egna önskemål!

Varför säljes produkten till ett reducerat pris?
Produkten har råkat ut för en mild transportskada och har några estetiska skador. I övrigt bra skick.

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Gasoldriven pizzaugn - Philadelphia

Modern och fristående gasoldriven pizzaugn i rostfritt stål. En grill på 11 kg som passar dig som vill ha en mindre portabel pizzaugn som lätt kan förflyttas och placeras på önskad plats. Grillen är gasoldriven och kommer med en rostfri brännare på 3,8 kW. Pizzasten i eldfast tegel ingår i priset - Med Philadelphia tillagar du grannskapets godaste och lyxigaste pizza!

- Rostfri design
- Maxtemperatur 320°C
- 1 rostfri brännare - 3,8 kW

Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT