Här kan ni fynda utekök från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut utomhuskök från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller!


Myoutdoorkitchen - Gasoldriven pizzaugn - Philadelphia

Modern och fristående gasoldriven pizzaugn i rostfritt stål. En grill på 11 kg som passar dig som vill ha en mindre portabel pizzaugn som lätt kan förflyttas och placeras på önskad plats. Grillen är gasoldriven och kommer med en rostfri brännare på 3,8 kW. Pizzasten i eldfast tegel ingår i priset - Med Philadelphia tillagar du grannskapets godaste och lyxigaste pizza!

- Rostfri design
- Maxtemperatur 320°C
- 1 rostfri brännare - 3,8 kW

Läs mer
 [B-vara] SunstoneMetal - Förvaringsmodul - Skåp med 1 dörr - Vänstersvängd (B: 45,7 x H: 87,6 x D: 87 cm)

Förvaringsmodul i en rostfri och exklusiv finish. Men en vänstersvängd dörr och på insidan av förvaringsmodulen finner vi ett rymligt förvaringsutrymme i form av två hyllplan. Förvaringsmodulen är helt sluten och förvarar innehållet bra oavsett väder. Perfekt förvaring för ditt utomhuskök!

Varför säljes denna produkten till ett reducerat pris?
Enheten är en returenhet på grund av mild fraktskada. Skåpet har små estetiska skador som en repa eller buckla. Bilder på detta kan skickas vid kontakt med vår kundtjänst över e-post.

- Rostfri och modern finish
- Rymling förvaring
- 2 hyllor

Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT