Här kan ni fynda utekök från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut utomhuskök från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller!


SunstoneMetal - Skyddsöverdrag till gasolgrill med 3 brännare

Skyddsöverdrag från SunstoneMetal i slitstark kvalitet.

- Slitstark kvalitet
- Skyddar mot väder och smuts

Läs mer
 SunstoneMetal - Förvaringsmodul med pappershållare (B: 43 x H: 76,2 x D: 52 cm)

Förvaringsmodul med pappershållare i rostfri finish. Kommer med bra förvaringsutrymme i form av två utdragbara lådor och en utdragbar pappershållare. Tillverkat i bästa material - 304 SS Stål.

- 2 lådor och en pappershållare
- Mycket bra förvaringsutrymme
- Ökar utseendet i ditt utekök

Läs mer
 SunstoneMetal - Inbyggbar dubbellåda (B: 35,5 x H: 36,5 x D: 58,4 cm)

Inbyggbar dubbellåda i rostfri finish. Lådan är unik i sin storlek och har ett djup på 58 cm - för att kunna användas till förvaringslåda för grillverktyg, pappershanddukar, BBQ såser eller liknande. Perfekt att bygga in bredvid din grill!

- Rostfri och modern finish
- Förvaring för grillverktyg eller liknande
- Unik i sin storlek

Läs mer
 SunstoneMetal - Inbyggbar enkellåda (B: 35,6 x H: 21,6 x D: 58,4 cm)

Inbyggbar enkellåda i rostfri och modern finish. Har ett djup på 58 cm - för att kunna användas till förvaringslåda för grillverktyg, pappershanddukar, BBQ såser eller liknande. Perfekt att bygga in bredvid din grill!

- Rostfri och modern finish
- Förvaring för grillverktyg eller liknande
- Perfekt att bygga in bredvid din grill!

Läs mer
 SunstoneMetal - Inbyggbar sopbehållare med låda (B: 43,2 x H: 52,8 x D: 68,6 cm)

Inbyggbar sopbehållare med låda i rostfri finish. Sopbehållaren gör sig unik eftersom att utrymmet är väldigt stort och man kan därför förvara mer än sopor, till exempel en propantank. Den övre lådan är perfekt för förvaring av grillverktyg eller liknande.

- Rostfri och exklusiv finish
- Bra utrymme till förvaring

Läs mer
 SunstoneMetal - Designer series - Enkel låda (B: 76.2 x H: 25.4 x D: 58.4 cm)

Rostfri enkel låda i stilren design. Dörren installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Ingår i Sunstone designer series med moderna komponenter som passar perfekt att kombinera efter egna önskemål. Designer series är anpassade för att passa i en sammansatt lösning av flera moduler. Komponera ditt eget utekök helt efter egna önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 SunstoneMetal - Förvaringsskåp med 4 hyllor (B: 30,5 x H: 87,6 x D: 71,8 cm)

Förvaringsmodul i rostfri finish med dolda utdragbara hyllor och två avtagbara lådor. En perfekt modul för att förvara kryddor eller såser. En prefekt förvaringsmodul för ett komplett utekök!

- Rostfri och modern finish
- Smart förvaring
- 4 hyllor

Läs mer
 SunstoneMetal - Inbyggbart avfallsskåp (B: 50,8 x H: 68,4 D: 41 cm)

Inbyggbart avfallsskåp i rostfri finish. Avfallsringen inne i skåpet är avtagbar.

- Rostfri och exklusiv finish
- Bra utrymme till förvaring

Läs mer
 SunstoneMetal - Designer series- Inbyggbart torrförvaringsskåp med 2 hyllor (B: 50,8 x H: 68,6 x D: 53,3 cm)

Torrförvaringsskåp i rostfri finish. På insidan finns två hyllor, en mindre och en större. Förvaringsskåpet är helt slutet och är därför ett perfekt förvaringsskåp för torrvaror.

- Rostfri och modern finish
- Bra lagringsutrymme
- 2 hyllor

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Kamado Piccolo

En mindre modell som är ett perfekt val för dig med begränsat med utrymme. Med hjälp av de medföljande tillbehören kan du göra allt från att röka kött, grilla och baka bröd eller göra pizza. En liten grill med stora möjligheter!


Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Kamado Medio

Vår bästsäljare! En mångsidig grill som med hjälp av dess tillbehör kan användas både som smoker, grill eller för att baka pizza och bröd. Kamadon erbjuder en unik lösning, där du kan bygga in den i ditt utekök. Med hjälp av en speciellt framtagen modul, passar den till de flesta av våra fristående utekök på site!


Läs mer
 Steel - Fristående utekök - Sardinien

Italienska Steel ger oss ett exklusivt och modernt fristående utekök i absoluta toppklass. Sardinien erbjuder dig allt du kan tänkas behöva: En hypermodern grill med 4 brännare, en förvaringsmodul med 3 utdragbara lådor och ett kylskåp med trähyllor - Investera i ett högkvalitativt utekök i 100% rostfritt stål och gör matlagningen till en rolig upplevelse!

- Inkluderat: 3 moduler
- I form
- Total bredd hela modulpaketet: 250 cm

Läs mer
 SunstoneMetal – Inbyggbart utekök - The Honolulu

Ett elegant och exklusivt inbyggbart utekök från SunstoneMetal Products. The Honolulu ger dig en hypermodern grill med 3 brännare, 4 förvaringsmoduler, samt grillskåp, avfallsskåp och redskapsskåp med utmärkta förvaringsmöjligheter. Med kommer även grillverktyg i toppklass och en cut & clean combo för att kunna tillverka drinkar som en äkta bartender! Köp ett komplett inbyggbart utekök med noggrant utvalda komponenter från SunstoneMetal– allt tillverkat i det stilstarka materialet 304 SS stål!

- Inkluderat: 10 produkter
- Hypermodern grill med högpresterande brännare och utmärkt förvaringsutrymme

Läs mer
 SunstoneMetal – Inbyggbart utekök - The Seattle

Ett elegant och exklusivt inbyggbart utekök från SunstoneMetal Products. The Seattle ger dig en hypermodern grill med infravärme och 4 brännare, ett grillskåp och ett redskapsskåp samt 4 förvaringsmoduler i bästa material. Köp ett komplett inbyggbart utekök med noggrant utvalda komponenter från SunstoneMetal – allt tillverkat i det stilstarka materialet 304 SS stål.

- Inkluderat: 7 produkter
- Hypermodern grill med högpresterande brännare och utmärkt förvaringsutrymme

Läs mer
 SunstoneMetal – Inbyggbart utekök - The Buffalo

Ett elegant och exklusivt inbyggbart utekök från SunstoneMetal Products. The Buffalo ger dig en hypermodern grill med 3 brännare, 4 inbyggbara moduler i bästa material och en förvaringsmodul. Köp ett komplett inbyggbart utekök med noggrant utvalda komponenter från SunstoneMetal – allt tillverkat i det stilstarka materialet 304 SS stål.

- Inkluderat: 6 produkter
- Hypermodern grill med högpresterande brännare och utmärkt förvaringsutrymme

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - The Florida

Rostfritt fristående utekök i toppklass. The Florida ger dig ett stilrent utekök med allt du kan tänkas behöva - En fristående gasolgrill med sidobrännare och 6 brännare, infravärme, ett kylskåp med förvaringsskåp till förvaring av mat och dryck och en diskbänk med bra förvaringsutrymme. Köp ett komplett modulpaket till ett paketpris - Allt du kan tänkas behöva för att få ett riktigt Amerikanskt utekök!

- Inkluderat: 3 produkter
- Rak form
- Total bredd hela modulpaketet: 312 cm

Förbeställningsabatt - Passa på!
Köp ditt exemplar redan idag och få hela 10% rabatt.

Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT