Outlet - Myoutdoorkitchen.se

Här kan ni fynda utekök från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut utomhuskök från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller!


SunstoneMetal - Fristående utekök - Detroit

Ett elegant och exklusivt fristående utekök från SunstoneMetal Products. Detroit ger dig möjligheten att laga mat på ett proffsigt sätt! En modern grill med 5 brännare, infrabrännare, stekbord, vattenkran och rymliga förvringsmoduler - Tillsammans ger dessa exklusiva produkter dig ett Amerikanskt utekök i toppklass och dessutom till paketpris!

- Inkluderat: 13 produkter
- L form
- Total bredd hela modulpaketet: 338,7 x 161 cm

Läs mer
 SunstoneMetal - Fristående utekök - Memphis

Ett elegant och exklusivt fristående utekök från SunstoneMetal Products. Memphis ger dig möjligheten att laga mat på ett proffsigt sätt! En kolgrill med sidobrännare, rymliga förvringsmoduler och ett kylskåp - Tillsammans ger dessa exklusiva produkter dig ett Amerikanskt utekök i toppklass och dessutom till paketpris!

- Inkluderat: 11 produkter
- L form
- Total bredd hela modulpaketet: 262,8 x 150,8 cm

Läs mer
 SunstoneMetal - Inbyggbart utekök - Key West

Ett exklusivt mindre inbyggbart utekök från SunstoneMetal Products som ger dig möjligheten att laga mat på ett proffsigt sätt! Key West passar dig som är händig och som kan tänka dig att bygga in ditt utekök.
En kolgrill med sidobrännare, stekbord, inbyggbar vattenkran med skärbräda och stilrena skåpsdörrar - Tillsammans ger dessa eleganta produkter dig ett Amerikanskt utekök i toppklass och dessutom till paketpris!

- Inkluderat: 10 produkter
- I form
- Total bredd hela paketet: > 155 cm

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Gasoldriven pizzaugn - Philadelphia

Modern och fristående gasoldriven pizzaugn i rostfritt stål. En grill på 11 kg som passar dig som vill ha en mindre portabel pizzaugn som lätt kan förflyttas och placeras på önskad plats. Grillen är gasoldriven och kommer med en rostfri brännare på 3,8 kW. Pizzasten i eldfast tegel ingår i priset - Med Philadelphia tillagar du grannskapets godaste och lyxigaste pizza!

- Rostfri design
- Maxtemperatur 320°C
- 1 rostfri brännare - 3,8 kW

Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT