Outlet - Myoutdoorkitchen.se

Black Week | Upp till 50% rabatt >

Här kan ni fynda utekök från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut utomhuskök från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller!


SunstoneMetal - Inbyggbar Kolgrill - Small (B: 73,6 x H: 71,8 x D: 68,9 cm)

En professionell kolgrill designad och utvecklad i USA av grillfantaster. En kolgrill som tar din grillning till nya höjder. Samtidigt som du grillar primörer och kött på grillgallret kan du långsamt tillaga grönsaker eller liknande på toppen av grillen. Lådan under grillen innehåller dessutom två fack, ett för kol och ett för rökved/briketter – för dig som önskar en djupare smak på din grillning! Förbättra dina grillkunskaper och testa nya grilltekniker med denna flexibla grill från Sunstone Metal.

- En professionell kolgrill
- Exklusiv tidlös design
- Fack för rökved och briketter


Läs mer
 



Myoutdoorkitchen - Kamado Grande (Black)

Vår största modell och det bästa valet för dig som gillar att bjuda in till grillfest. Här har du möjligheten att bjuda dina gäster på bästa möjliga grillupplevelse! Imponera genom att servera rökt kött, eller varför inte bjuda på en hemmagjord pizza?


Läs mer
 



SunstoneMetal - Designer Series - Enkel låda (B: 76,2 x H: 16,5 x D: 58,4 cm)

Rostfri enkel låda i stilren design. Lådan installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Lådans djup ger utmärkta förvaringsmöjligheter till ditt utekök och dessutom är utformad med en inbyggd ränna som avleder eventuellt regnvatten. Det gör att du aldrig behöver oroa dig för våta grillverktyg eller handdukar. Denna lådan ingår i Designer Series från Sunstone Metal. Kombinera lådan med andra produkter ur samma serie och bygg ditt utekök utefter ditt behov och önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 



SunstoneMetal - Inbyggbar sidobrännare med enkel platta (B: 27,9 x H: 43,2 x D: 10,2 cm)

Inbyggbar sidobrännare med enkel platta helt i rostfritt stål 304 SS. Perfekt att komplettera ditt utekök med då grillen inte alltid räcker till. Väldigt användbar och kan användas till att koka ris, potatis, pasta, grönsaker och mycket mer - effektivisera din utomhusmatlagning med en extra sidobrännare!

- Rostfritt stål 304 SS
- Perfekt att komplettera ditt utekök med
- Används till kokning och stekning med flera

Läs mer
 



SunstoneMetal - Hörnskåp med 3 snurrhyllor (B: 100 x H: 87,5 x D: 100 cm)

Fristående hörnskåp med 3 snurrhyllor i rostfri finish. Hörnskåpet med 90 graders vinkel har snurrhyllor för att utnyttja skåpets utrymme så effektiv som möjligt. Med en utbytbar face panel blir modulen enhetlig med resterande kök. Både praktisk och snygg - ett måste i ditt utekök!

- Rostfri och exklusiv finish
- Snurrhyllor - bra förvaring
- Utbytbar face panel

Läs mer
 



Myoutdoorkitchen - Kamado Grande (Grön)

Vår största modell och det bästa valet för dig som gillar att bjuda in till grillfest. Här har du möjligheten att bjuda dina gäster på bästa möjliga grillupplevelse! Imponera genom att servera rökt kött, eller varför inte bjuda på en hemmagjord pizza?


Läs mer
 



SunstoneMetal - Designer Series - Utdragbart Skåp (B: 45,7 x H: 58,4 x D: 58,4 cm)

Rostfritt utdragbart skåp i stilren design. Underlätta hela matlagningsprocessen i ditt utomhuskök, genom en organiserad och trevlig station att arbeta vid. Inbyggbart skåp med tillhörande plastbehållare som kan användas för sophantering. Blir det mer praktiskt än en inbyggbar soptunna i ditt utekök? Detta skåp ingår i Designer Series från Sunstone Metal. Kombinera skåpet med andra produkter ur samma serie och bygg ditt utekök utefter ditt behov och önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 



Indu+ - Fristående grillvagn - Gazzboy

Gazzboy - det mobila uteköket som maximerar din matlagningsupplevelse utomhus! Fristående utekök med stor flexibilitet som kan placeras var som helst i din trädgård, uteplats eller terrass - aldrig tidigare har det varit så smidigt att laga mat ute! Detta utekök erbjuder en unik 2-i ett lösning med kombinerad gasgrill och stekbord - perfekt när du vill grilla, steka eller koka maten samtidigt! Här erbjuds allt du kan förvänta dig av ett utomhuskök: en utökad bänkskiva för extra arbetsyta, en inbyggd knivhållare och en praktisk låda för förvaring av grilltillbehör och dylikt.

- Mobilt utekök för maximal matlagningsupplevelse
- 2-i ett lösning med kombinerad grill och stekbord
- Praktisk knivhållare vid grillen


Läs mer
 



Indu+ - Fristående arbetsbänk med diskho - Arvid

Flexibel och fristående arbetsbänk med vask och kran som kan placeras var som helst i din trädgård, uteplats eller terrass. Lev ut dina uteköksdrömmar! Rejäl arbetsyta och med tillgång till kran och rinnande vatten - blir det enkelt att skölja grönsaker, tvätta händerna eller för att skära och hacka livsmedel. Inbyggd knivhållare för en organiserad arbetsyta där du får redskapen nära till hands. Kan fördelaktigt kombineras ihop med grillvagnen Gazzboy - tillsammans får du möjlighet till ett komplett och fristående utekök, redo att placeras överallt.

- Fristående arbetsbänk på hjul
- Praktisk förvaring
- Elegant och tidlös design


Läs mer

 



KUNDTJÄNST

Mån-Fre 08.00-20.00
Lör-Sön 08.00-13.00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT