Outlet - Myoutdoorkitchen.se

I vår outlet kan du fynda kvalitativa uteköksmoduler till otroligt bra priser. Ibland byter vi ut produkterna i vårt showroom, tar emot returnerade produkter från kunder eller upptäcker estetiska fel bland enskilda produkter vi säljer. Vi tycker det är onödigt att slänga uteköksprodukter som är fullt funktionella och därför har vi egna tekniker som felsöker, reparerar och gör vinkylarna redo för en ny ägare. Vi kallar dessa produkter för "B-varor" och de hittar ni nedan. Det är en del i vårt ansvarstagande och vårt hållbarhetsarbete. Passa på att fynda, först till kvarn gäller!

Hittar du inte det du söker? Se gärna vårt fulla sortiment av utekök


(B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Modul med kylskåp och förvaringsskåp

Fristående modul med kylskåp och förvaringsskåp helt i rostfritt stål. Kylskåpet har kompressorkylning och kan hålla 3-10°C. Modulen har även ett stort förvaringsskåp för torrvaror. Passar perfekt in i uteköket!

- Rostfri och modern finish
- Fristående modul
- Kylskåp med hyllor

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Black Collection - Hörnmodul 90° - Large

Fristående hörnmodul med förvaringsskåp i 90 grader. Modern och lyxig antracitgrå design. Drömmen om grannskapets maffigaste utekök kan enkelt förverkligas genom att bygga in en hörnmodul. Hela modulen är tillverkad av rostfritt stål - 304 av högsta kvalité. Med denna stabila hörnmodul kan uteköket byggas i en 90° vinkel, det ger en fantastisk öppen och rymlig yta för matlagning utomhus. Perfekt passform för ett hörn på din altan eller uteplats.

- Snygg finish i antracit
- 90 graders vinkel
- 100% rostfritt stål - 304 SS
- Hyllor med invändig förvaring
- Perfekt passform till altanen eller uteplatsen

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar skärbräda & förvaringslåda (Rostfri)

En skärbräda i uteköket är ett perfekt hjälpmedel att ha nära grillen, smidigt när du behöver hacka och skiva kött eller grönsaker både före, under och efter tillagningen. Denna integrerbara modul har en lättillgänglig och robust skärbräda i massivt trä. Under finns en användbar förvaringslåda i rostfritt stål, där knivar och andra grillredskap kan förvaras.

- Integrerbar skärbräda med förvaringslåda
- Enhetlig design i rostfritt med trädetaljer
- Bygg ditt egna modulkök

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Indu+ - Fristående drinkvagn - Iceboy

Iceboy - en fristående drinkvagn med utdragbar bänkskiva och inbyggd isbehållare. Modulen är fristående och på hjul vilket gör den enkel att ta fram och kan placeras på valfritt ställe i din trädgård, uteplats eller terrass. Elegant och tidlös design av massivt teakträ och en mattsvart aluminiumram - tillsammans ger kombinationen ett levande intryck samtidigt som den är mycket enkel att hålla efter. Drinkvagnen är lättplacerad och dessutom en snygg möbel att ha utomhus. Bänkskivan är utdragbar och gör den perfekt att användas som sidobord, köksö och drinkvagn. Med god arbetsyta kan du både förbereda och servera på plats - Håll dina flaskor kylda i isbehållaren, duka fram en härlig buffé av snacks eller varför inte en läcker skaldjursbuffé.

- Fristående och enkel att placera utefter behov och plats
- Snygg och praktisk möbel när du har gäster på besök
- Kombinera som sidobord, köksö och drinkvagn


Varför B-vara?
Drinkvagnen är i använt skick och har några estetiska skador.
 (B-vara) - Myoutdoorkitchen - Pure Series - Gasolgrill

Högkvalitativ Gasolgrill i 304 SS.

• Fristående gasolgrill med 6 brännare
• Material: Rostfritt stål 304 SS
• Bränsle: Gasol
• Matlagningsyta: 960 x 455 mm

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Kamado

Vår bästsäljare! En mångsidig grill som med hjälp av dess tillbehör kan användas både som smoker, grill eller för att baka pizza och bröd. Kamadon erbjuder en unik lösning, där du kan bygga in den i ditt utekök. Med hjälp av en speciellt framtagen modul, passar den till de flesta av våra fristående utekök på site!

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.

 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Modul med förvaringsskåp

Fristående modul med rymligt förvaringsskåp. En robust och stilren modul med exklusiv design i rostfritt stål 304. Förvaringsskåpet har två öppningsbara dörrar och 3 invändiga hyllplan som ger stort utrymme för all slags förvaring. För extra arbetsutrymme i uteköket kan toppen på modulen användas som arbetsbänk - perfekt när man vill förbereda eller servera mat med grillen inom räckhåll. En användbar modul som passar perfekt in i uteköket!

- Rostfritt stål 304
- Fristående förvaringsmodul
- Extra arbetsyta
- Invändiga hyllor för förvaring

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kamado Modul

Nu finns vår populära modul för kamado även i svart! Bygg in din Kamado med denna unika och speciellt framtagna modul som gör det enhetligt med resten av ditt fristående utekök. Robust och hållbar design av hög kvalitet, modulen är tillverkad 100% av rostfritt stål 304.

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador. Repor inuti modulen och missfärgat dörrar.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Fristående Gasolgrill med 6 brännare och infravärme

Exklusiv och maffig grill i rostfritt stål 304 SS. En fristående gasolgrill med 6 effektiva och kraftfulla brännare. Robusta vred i krom med LED-belysning och invändig grillampa som underlättar vid sena grillkvällar och gör grillen till en lyxig mittpunkt på uteplatsen. Med grillen följer 2 rejäla grillgaller på 5 mm, ett varmhållningsgaller och ett rotisserie som öppnar upp för matlagningens alla höjder - där saftiga stekar, helgrillad kyckling och grönsaker kan njutas av varje dag!

- Stilren finish i rostfritt stål - 304 SS
- 97x46 cm matlagningsyta
- LED-upplysta vred och grillyta
- Exklusiv och modern design


Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador. Några små skador. Vänster dörr, märken uppe på toppen.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Teppanyaki Modul

Teppanyakihäll - även kallad stekhäll är ett måste för en riktig utomhusmatlagare! Teppanyaki är en matlagningsstil som funnits sedan länge, fantastisk att använda för att woka, steka eller koka kött och grönsaker. Ett toppmodernt stekbord i rostfritt stål med 3 kraftfulla brännare och batteridriven elektrisk Piezotändning som gör att du kommer igång med matlagningen direkt. Robusta vred med blå LED-belysning som ger uteköket en effektfull känsla under kvällstid. En Teppanyakihäll i toppklass - servera maten till gästerna direkt från hällen. I kombination med grillen får du en helt unik matlagningsupplevelse!

- Rostfri och stilren finish
- Fristående
- 3 mm Teppanyaki-platta
- Perfekt för woka eller steka kött och grönsaker
- Servera maten direkt från hällen

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Modul med diskbänk och förvaringsskåp

Fristående modul med diskbänk och förvaringsskåp, i rostfri och modern finish. Innan och efter användning av grillen behöver man tillgång till kran och arbetsutrymme för att skölja kött och grönsaker, tvätta händerna eller för att skära och hacka livsmedel. En robust och hållbar modul i rostfritt stål - 304 SS. Under diskbänken finns 2 öppningsbara skåpsdörrar med stort förvaringsutrymme där grillbestick, soptunna eller liknande kan förvaras på ett praktiskt och snyggt sätt. En modul i toppklass - Ett måste i ditt utekök!

- Rostfri och modern finish
- Ger ditt utekök rinnande vatten
- 2 stora förvaringsutrymmen

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Pure Series - 304SS Stainless - Fridge module

Stilren modul i rostfritt utförande, modulen har en snygg och lätthanterad toppskiva i svart marmor som skapar en härlig elegans till din uteplats. Ett praktiskt kylskåp med bra förvaring till dina råvaror och dryck.

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 


(B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gasolgrill (5 brännare) - Rostfri

Modern integrerbar gasolgrill i rostfritt stål med 5 effektiva brännare. Med en stilfull och praktisk gasolgrill blir det lätt att skapa härliga grillstunder utomhus. Denna grill är en del av Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder möjligheten att kombinera och designa ett personligt utekök som tillgodoser dina behov.

- Gasolgrill med 5 brännare
- Integrerbar design
- Stilren rostfri finish
- Bygg ditt egna modulkök


Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.


 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gasolgrill (5 brännare) - Svart

Modern integrerbar gasolgrill i svart finish med och 5 kraftfulla brännare. Med en stilfull och praktisk gasolgrill blir det lätt att skapa härliga grillstunder utomhus. Denna grill är en del av Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder möjligheten att kombinera och designa ett personligt utekök som tillgodoser dina behov.

- Gasolgrill med 5 brännare
- Integrerbar design
- Stilren svart finish
- Bygg ditt egna modulkök

Varför B-vara?
Emballage skadad. I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Modul kylskåp med dubbeldörrar

Fristående kylskåp med dubbeldörrar i rostfri finish. Ett rejält kylskåp som kan nyttjas för att kyla och förvara råvaror eller dryck inom räckhålls avstånd till grillen. Kylskåpet rymmer 126 liter, 6 rymliga hyllor i rostfritt, kompressorkylning och kan hålla ner till 3°C. Kylen är dessutom utrustad med LED-belysning i svagt blått vilket ger uteköket en trevlig känsla och som förgyller hela uteplatsen i kvällsmörkret.

- Rostfri och modern finish
- Fristående modul
- Kylskåp med hyllor

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med diskbänk och förvaringsskåp

Fristående modul i lyxig antracitgrå design med diskbänk och förvaringsskåp. Innan och efter användning av grillen behöver man tillgång till kran och arbetsutrymme för att skölja kött och grönsaker, tvätta händerna eller för att skära och hacka livsmedel. En robust och hållbar modul i rostfritt stål - 304 SS. Under diskbänken finns 2 öppningsbara skåpsdörrar med stort förvaringsutrymme där grillbestick, soptunna eller liknande kan förvaras på ett praktiskt och snyggt sätt. En modul i toppklass - Ett måste i ditt utekök!

- Lyxig finish i antracit
- Rostfritt stål - 304 SS
- Ger ditt utekök rinnande vatten
- Stora förvaringsutrymmen

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med förvaringsskåp

Fristående modul med rymligt förvaringsskåp. Robust och stilren modul med en exklusiv design i antracit och rostfritt stål 304. Förvaringsskåpet har två öppningsbara dörrar och 3 invändiga hyllplan som ger stort utrymme för all slags förvaring. För extra arbetsutrymme i uteköket kan toppen på modulen användas som arbetsbänk - perfekt när man vill förbereda eller servera mat med grillen inom räckhåll. En användbar modul som passar perfekt in i uteköket!

- Exklusiv design i antracitgrå
- Rostfritt stål 304
- Fristående förvaringsmodul
- Extra arbetsyta


Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - SunstoneMetal - Designer series - Dubbel dörr - Medium

Rostfri dubbel dörr i stilren design. Dörren installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Ingår i Sunstone designer series med moderna komponenter som passar perfekt att kombinera efter egna önskemål. Designer series är anpassade för att passa i en sammansatt lösning av flera moduler. Komponera ditt eget utekök helt efter egna önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Arbetsbänk med hyllplan 120 cm (Rostfri)

Rostfri arbetsbänk i stilren och öppen design med 3 användbara hyllplan. Ett avlastningsbord är en smart och hjälpande lösning för dig som önskar mer utrymme när du lagar mat. Arbetsbänken är 120 cm bred och kan placeras bredvid grillen eller användas som fristående köksö. Arbetsbänken ingår i Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder möjligheten att fritt kombinera ett personligt utekök anpassat efter dina önskemål!

- Arbetsbänk 120 cm med hyllplan
- Stilren design i rostfritt stål
- Fristående köksö eller sidobord i uteköket

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul kylskåp med dubbeldörrar

Fristående kylskåp med dubbeldörrar i modern och stilren finish. Ett rejält kylskåp som kan nyttjas för att kyla och förvara råvaror eller dryck inom räckhålls avstånd till grillen. Kylskåpet rymmer 126 liter, har 2 dörrar, 6 rymliga hyllor i rostfritt, kompressorkylning och kan hålla ner till 3°C. Kylen är dessutom utrustad med LED-belysning i svagt blått vilket ger uteköket en trevlig känsla och som förgyller hela uteplatsen i kvällsmörkret.

- Fristående modul
- Modern finish i antracit
- Rostfritt stål - 304 SS
- Kylskåp med hyllor

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador. I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Skeldervik - Fristående Kolgrill

Fristående kolgrill i skandinavisk formgivning som lyfts i stilrena raka linjer och en solid konstruktion i rostfritt stål 304 SS. En unik sammansättning av noggrant utvalda komponenter av hög kvalitet som tillsammans med den svarta sidenmatta ytan ger kolgrillen en exklusiv och praktfull look. Över den heta kolbädden erbjuds en rejäl matlagningsyta på 74.5 x 40 cm, som ger möjlighet att skapa kulinariska smaker utomhus.

- Kolgrill med 74.5 x 40 cm grillyta
- Raka linjer i skandinavisk design
- Svensktillverkat
- Lyxig finish med sidenmatt yta i svart

B-Vara
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Built-in - Sidobrännare med dubbla plattor

Ge dig själv den kompletta matlagninsupplevelsen med en inbyggd sidobrännare intill grillen. Den här sidobrännaren är i en stilig rostfri finish och har två stora plattor som är perfekta för alla sorters bjudningar. Passar utmärkt vid de tillfällen du vill koka potatis, pasta, eller tillaga varma såser och tillbehör samtidigt som du grillar.

- Rostfri och exklusiv finish
- Rostfritt stål - 304 SS
- Inbyggbar sidobrännare

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar sidobrännare (Svart)

Sidobrännaren är ett perfekt komplement och användbar funktion i uteköket. Med en sidobrännare får du en extra tillagningsyta i köket att tillaga mindre rätter eller tillbehör på. Den integrerbara sidobrännare har en svart stilren design och är en del av Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder dig möjligheten att bygga på och kombinera valfria moduler och funktioner efter behov.

- Integrerbar sidobrännare
- Stilren svart design
- Bygg ditt egna modulkök

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Hörnmodul 90° - Large

Fristående hörnmodul med förvaringsskåp i 90 grader. I exklusiv och stilren finish, helt tillverkad i rostfritt stål - 304 av bästa kvalité. Drömmen om grannskapets maffigaste utekök kan enkelt förverkligas genom att bygga in en hörnmodul. Med denna stabila hörnmodul kan uteköket byggas i en 90° vinkel, det ger en fantastisk öppen och rymlig yta för matlagning utomhus. Perfekt passform för ett hörn på din altan eller uteplats.

- 90 graders vinkel
- Stilren design i rostfritt stål 304
- Hyllor med invändig förvaring
- Perfekt passform till altanen eller uteplatsen

Varför B-vara?
Produkten är en retur på grund av ångrat köp.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - 201SS - Black - Side table 120 cm

Svart arbetsbänk i stilren och öppen design med 3 användbara hyllplan. Ett avlastningsbord är en smart och hjälpande lösning för dig som önskar mer utrymme när du lagar mat. Arbetsbänken är 120 cm bred och kan placeras bredvid grillen eller användas som fristående köksö. Arbetsbänken ingår i Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder möjligheten att fritt kombinera ett personligt utekök anpassat efter dina önskemål!

- Arbetsbänk 120 cm med hyllplan
- Stilren svart design
- Fristående köksö eller sidobord i uteköket

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador. I övrigt funktionellt i nyskick.
 Fristående Gasolgrill med 6 brännare och sidobrännare

Modern och fristående gasolgrill med lock i rostfritt stål. Stor grill med 6 kraftfulla brännare, och en sidobrännare som ger dig möjlighet till mångsidig matlagning utomhus. Grillen har en stor grillyta på 97x50 cm och en stilren finish i rostfritt stål- 430 SS. Porslinsemaljerade vred, flametamers, grillgaller, varmhållningsgaller och en integrerad termometer i locket. Du får en robust och prisvärd grill för alla tillfällen utomhus!

- Rosfritt stål
- 6 brännare och en sidobrännare
- 97x50 cm grillyta
- Porslinsemaljerade grillgaller

Läs mer
 Myoutdoorkitchen Gasolbord - Malibu (Svart)

Förvandla din uteplats eller trädgård till en mysig oas med ljus och värme från Malibu. Gasolbord i rund snygg betonglook. Brännaren i mitten är dekorativt täckt med svarta lavastenar som får lågorna att framträda på ett elegant och effektfullt sätt.

- Mått: L96,5 x B96,5 x H38,1 cm
- Lättbetong/glasfiber (GRC)


Läs mer

 


(B-vara) - Myoutdoorkitchen - Hörnmodul 45°

Rostfri hörnmodul i 45 graders vinkel - perfekt att använda om du önskar ett öppet och rymligt utekök att arbeta och laga mat i. Hörnmodulen är otroligt hållbar då den är helt i rostfritt stål och av 304 SS för bästa kvalité. Den har en perfekt passform och kan placeras i ett hörn på din altan eller uteplats. Modulens topp ger dig en god arbetsyta samtidigt som du får en extra avställningsyta, praktisk och smidig för en nära matlagning vid grillen.

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.

- 45 graders vinkel
- Rostfritt stål 304 SS av hög kvalité
- Förlänger uteköket
- Ger dig ett rymligt utekök att laga mat i

Läs mer
 (B-vara) - SunstoneMetal - Dubbel dörr - Medium

Rostfri dubbel dörr i stilren design. Dörren installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Ingår i Sunstone designer series med moderna komponenter som passar perfekt att kombinera efter egna önskemål. Designer series är anpassade för att passa i en sammansatt lösning av flera moduler. Komponera ditt eget utekök helt efter egna önskemål!

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 Myoutdoorkitchen- Built-in - Utomhuskylskåp

Förvara mat och dryck smidigt inom armlängds avstånd i uteköket. Exklusivt utomhuskylskåp i stilren och rostfri finish med rymlig volym på 145 liter. Kylen kan byggas in och har en vattentät design med trippelglasad dörr som gör att den både håller kylan och klarar att stå ute i låga temperaturer. Detta utomhuskylskåp har en digital kontrollpanel, en elektrisk temperaturmätare som är enkel att hantera och justerbar temperatur på 0-10 °C. Kylen har dessutom invändig LED-belysning som förvandlar uteköket till en stämningsfull oas under kvällstid.

- Elegant och stilren finish i rostfritt
- Vattentät design med trippelglasad dörr
- Kylskåp för inbyggnad
- Förhöjer din uteköksupplevelse

Läs mer
 KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag:
09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien