Outlet - Myoutdoorkitchen.se

Här kan ni fynda utekök från vårt breda sortiment till ett kanonbra pris. Här säljer vi ut utomhuskök från både årets och tidigare års kollektioner. Skynda att fynda - Först till kvarn gäller!


Myoutdoorkitchen - Kamado Grande (Black)

Vår största modell och det bästa valet för dig som gillar att bjuda in till grillfest. Här har du möjligheten att bjuda dina gäster på bästa möjliga grillupplevelse! Imponera genom att servera rökt kött, eller varför inte bjuda på en hemmagjord pizza?


Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Kamado Grande (Grön)

Vår största modell och det bästa valet för dig som gillar att bjuda in till grillfest. Här har du möjligheten att bjuda dina gäster på bästa möjliga grillupplevelse! Imponera genom att servera rökt kött, eller varför inte bjuda på en hemmagjord pizza?


Läs mer
 Ruby - Inbyggbar Gasolgrill med 3 brännare (B: 76,2 x H: 68,6 x D: 55,9 cm)

Exklusiv inbyggbar gasolgrill med 3 högpresterande brännare. En gasolgrill med tidlös design i kvalitetsmaterial som håller i alla väder och ett rotisseri som är höj och sänkbart. Den optimala gasolgrillen till ditt utekök!

- Tidlös design
- Elektronisk tändning
- Fantastisk till all slags matlagning
- Rotisseri

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Vedeldad pizzaugn - San Diego

Modern och fristående vedeldad pizzaugn i 100% rostfritt stål 304. San Diego kommer upp i 350°C på 10 minuter och efter endast 30 minuter kan temperaturen nå hela 500°C. När värmen väl är uppnådd hjälper konstruktionen med två ytterskal till att hålla värmen tills alla middagsgäster är komna. Inne i pizzaugnen finns ett tjockt lager eldfast tegel där ni tillagar er mat. Nertill finner ni ett rostfritt ställ som är utmärkt för att förvara ved. San Diego står på fyra hjul vilket gör den otroligt smidig och lätt att hantera. En robust ugn som garanterat tillagar de godaste pizzorna! Givetvis kan du även tillaga andra maträtter och bakverk. En pizzaugn som kommer få middagsgästerna att häpna!

- 100% Rostfritt stål 304
- Kan komma upp till 500°C
- (Bredd x Höjd x Djup) 158 x 180 x 73,8 cm

Läs mer
 SunstoneMetal - Designer series - Enkel låda (B: 76.2 x H: 25.4 x D: 58.4 cm)

Rostfri enkel låda i stilren design. Dörren installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Ingår i Sunstone designer series med moderna komponenter som passar perfekt att kombinera efter egna önskemål. Designer series är anpassade för att passa i en sammansatt lösning av flera moduler. Komponera ditt eget utekök helt efter egna önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Läs mer
 SunstoneMetal - Inbyggbart avfallsskåp (B: 50,8 x H: 68,4 D: 41 cm)

Inbyggbart avfallsskåp i rostfri finish. Avfallsringen inne i skåpet är avtagbar.

- Rostfri och exklusiv finish
- Bra utrymme till förvaring

Läs mer
 SunstoneMetal - Grillvertyg 10 delar Rostfritt

En komplett och praktisk väska med grillverktyg som passar SunstoneMetals grillar. Paketet består av 10 delar, bland annat rengöringsborste och pensel i modern design. Ett måste för alla grillmästare!

- Komplement till din grill
- I 100% rostfritt stål

Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT