Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Kamado Joe™ - passion, kvalité & innovation.
Ända från första början har Kamado Joe™ fokuserat på att lösa problem för att Du ska få en fantastisk grillupplevelse!
Produkter utvecklade från hjärtat till bättre prestanda och en längre livslängd.


Kamado Joe Jr™ - Mobil & Flexibel 37cm

Kamado Joe Jr™ är den portabla grillen som trots sin mindre storlek ger matlagningen den stora upplevelsen! Njut av funktioner som möjliggör användningen av spån och vedbricketter för rik och rökig smak. Den perfekta grillen att ta med sig när det är dags för picknick, poolparty eller vilken annan tillställning som helst!


Läs mer
 Kamado Big Joe Stand-Alone™ -Inbyggbar 61cm

Passar Dig som har ett skräddarsytt inbyggt utekök och som vill komplettera med en grill utöver det vanliga. Med Divide & Conquer Flexible Cooking System får du möjligheten att laga olika maträtter samtidigt - trots de kräver olika temperaturer. Den halvmåneformade värmespridaren skapar olika värmezoner genom att ge både indirekt värme och öppen låga.
Njut av rika rökiga smaker grillade med perfektion!


Läs mer
 Kamado Big Joe™ - 61cm

Den perfekta grillen för det stora sällskapet, familjen eller tillställningen! Kamado Big Joe™ är utrustad med Divide & Conquer Flexible Cooking System som ger dig friheten att laga olika maträtter samtidigt - trots de kräver olika temperaturer. Den halvmåneformade värmespridaren skapar olika värmezoner genom att ge både indirekt värme och öppen låga.
Njut av rika rökiga smaker grillade med perfektion!


Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT