Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Black November Outlet


Här kan du fynda produkter av mycket hög kvalité till otroligt låga priser! Först-till-kvarn gäller för samtliga produkter och det finns endast ett exemplar av varje artikel. Notera att Outlet innehåller produkter som inte är i nyskick. Eventuella felkoder varierar per produkt men står tydligt beskrivit för varje artikel. Som kompensation för ett väsentligt lägre pris ingår 6 månaders garanti och du är skyddad av reklamationsrätten som du har enligt lag. För mer information gällande detta, kontakta kundtjänst.

Söker du en viss produkt som du ej hittar i listan? Önskar du fler bilder eller mer information om en viss produkt? Kontakta i så fall kundtjänst: 010 - 10 19 286 eller info@myoutdoorkitchen.se(B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basmodul med dörr 120 cm (2 moduler) - Rostfri

Bygg och skapa ditt egna modulkök utomhus! Solid basmodul i rostfri design med rymligt förvaringsskåp från Myoutdoorkitchens flexibla modulsystem Nordic Line, som erbjuder dig möjligheten att välja och addera valfria kombinationer och funktioner. Basmodulen har plats för 2 integrerbara moduler och är enkel att byggas på, flyttas om och kombineras med Nordic Lines samtliga moduler. Praktiskt och smidig där du får ett personligt utekök anpassat efter dina önskemål!

- Bygg ditt egna modulkök
- Stilren design i rostfritt stål
- Påbyggnadsbar stomme 120 cm
- Förvaringsskåp med dörrar
- Plats för 2 integrerbara moduler
Varför B-vara?
I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basmodul 180 cm (3 moduler) - Svart

Bygg och skapa ditt egna modulkök utomhus! Svart basmodul från Myoutdoorkitchens flexibla modulsystem Nordic Line, som erbjuder dig möjligheten att välja och addera valfria kombinationer och funktioner. Basmodulen har plats för 3 integrerbara moduler och är enkel att byggas på, flyttas om och kombineras med Nordic Lines samtliga moduler. Praktiskt och smidig där du får ett personligt utekök anpassat efter dina önskemål!

- Bygg ditt egna modulkök
- Elegant svart design
- Påbyggnadsbar stomme 180 cm
- Plats för 3 integrerbara moduler
Varför B-vara?
Produkten är en retur på grund av ångrat köp. I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Modul med kylskåp och förvaringsskåp

Fristående modul med kylskåp och förvaringsskåp helt i rostfritt stål. Kylskåpet har kompressorkylning och kan hålla 3-10°C. Modulen har även ett stort förvaringsskåp för torrvaror. Passar perfekt in i uteköket!

- Rostfri och modern finish
- Fristående modul
- Kylskåp med hyllor

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Black Collection - Modul med dubbla sidobrännare

Uppgradera uteköket och investera i en fristående sidobrännare. En fantastisk och användbar modul att ha i trädgården, som öppnar upp för mångsidig matlagning utomhus. Detta är en fristående modul i snygg antracitgrå design med dubbla sidobrännare. Solid och exklusiv finish av rostfritt stål 304 SS - med högsta kvalitet. En sidobrännare intill grillen har många praktiska funktioner, samtidigt som det gör matlagningen roligare - Ta chansen att bredda dina kulinariska kunskaper!

- Dubbla sidobrännare
- Praktiska funktioner i uteköket
- Stilren finish i antracit och rostfritt stål
- Du kan koka eller steka dina grilltillbehör

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Modul med förvaringsskåp

Fristående modul med rymligt förvaringsskåp. En robust och stilren modul med exklusiv design i rostfritt stål 304. Förvaringsskåpet har två öppningsbara dörrar och 3 invändiga hyllplan som ger stort utrymme för all slags förvaring. För extra arbetsutrymme i uteköket kan toppen på modulen användas som arbetsbänk - perfekt när man vill förbereda eller servera mat med grillen inom räckhåll. En användbar modul som passar perfekt in i uteköket!

- Rostfritt stål 304
- Fristående förvaringsmodul
- Extra arbetsyta
- Invändiga hyllor för förvaring

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Skeldervik - Fristående Hörnmodul

Hörnmodul i skandinavisk formgivning med stilrena raka linjer och funktionell design av hög kvalitet. En smakfull sammansättning med noggrant utvalda komponenter av höglegerat rostfritt stål 304 SS. Tillsammans med den svarta sidenmatta ytan ger hörnmodulen en exklusiv och avskalad look som passar in i alla miljöer. Modulen är lättplacerad på uteplatsen och fungerar utmärkt att använda som mindre köksö, avlastningsbord eller sidobord i uteköket.

- Skandinavisk design
- Lyxig desig av rostfritt stål och trädetaljer
- Svensktillverkat
- Sidenmatt finish i svart

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Rostfri bänkskiva - Fristående Vaskmodul

Skapa ett funktionellt utekök med rinnande vatten! Fristående vaskmodul i höglegerat rostfritt stål - 304 SS för bästa kvalitet. Effektfulla detaljer i krom som bryter av mot den svarta sidenmatta ytfinishen. Modulen har en solid konstruktion och är tillverkad av hållbara komponenter som sammanfogats i en unik skandinavisk design. Denna modul ger dig tillgång till rinnande vatten, vilket underlättar renhållning av både arbetsytor och händer vid all matlagning utomhus.

- Sidenmatt finish i svart
- Exklusiv design av rostfritt stål och trädetaljer
- Svenskttillverkat
- Skandinavisk design

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Black Collection - Modul med kylskåp och förvaringsskåp

Fristående modul med kylskåp och smart skåpsförvaring vid sidan om. Modulen har en elegant svart design tillverkad i rostfritt stål 304SS, och har ett inbyggt förvaringsskåp som gör att du kan förvara dina tillbehör och samtidigt frigöra extra arbetsutrymme i ditt utekök. Kylskåpet har stilfull belysning, kompressorkylning och kan hålla 3-10°C, vilket gör att dina drycker redo att serveras vid alla tillfällen i uteköket - dessutom perfekt till sommarens grillfester!

- Modern antracit finish
- Rostfritt stål - 304 SS
- Fristående modul
- Kylskåp med hyllor

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar gasolgrill (5 brännare) - Rostfri

Modern integrerbar gasolgrill i rostfritt stål med 5 effektiva brännare. Med en stilfull och praktisk gasolgrill blir det lätt att skapa härliga grillstunder utomhus. Denna grill är en del av Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder möjligheten att kombinera och designa ett personligt utekök som tillgodoser dina behov.

- Gasolgrill med 5 brännare
- Integrerbar design
- Stilren rostfri finish
- Bygg ditt egna modulkök


Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.


 (B-Vara) - Fristående Lådmodul

Fristående lådmodul med singellåda i exklusiv sidenmatt svart finish. Lådmodulen formges vackert av skandinaviskt stilrena linjer och med kombinationen av höglegerat rostfritt stål 304 SS. En funktionell modul med rejäl avlastningsyta och arbetsbänk i rostfritt stål för alla förberedande festligheter vid grillen.

- Sidenmatt finish i svart
- Exklusiv desig av rostfritt stål och trädetaljer
- Stor arbetsbänk
- Skandinavisk design
- Rymlig förvaring

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul kylskåp med dubbeldörrar

Fristående kylskåp med dubbeldörrar i modern och stilren finish. Ett rejält kylskåp som kan nyttjas för att kyla och förvara råvaror eller dryck inom räckhålls avstånd till grillen. Kylskåpet rymmer 126 liter, har 2 dörrar, 6 rymliga hyllor i rostfritt, kompressorkylning och kan hålla ner till 3°C. Kylen är dessutom utrustad med LED-belysning i svagt blått vilket ger uteköket en trevlig känsla och som förgyller hela uteplatsen i kvällsmörkret.

- Fristående modul
- Modern finish i antracit
- Rostfritt stål - 304 SS
- Kylskåp med hyllor

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Modul med förvaringsskåp

Fristående modul med rymligt förvaringsskåp. Robust och stilren modul med en exklusiv design i antracit och rostfritt stål 304. Förvaringsskåpet har två öppningsbara dörrar. Ger stort utrymme för all slags förvaring. För extra arbetsutrymme i uteköket kan toppen på modulen användas som arbetsbänk - perfekt när man vill förbereda eller servera mat med grillen inom räckhåll. En användbar modul som passar perfekt in i uteköket!

- Exklusiv design i antracitgrå
- Rostfritt stål 304
- Fristående förvaringsmodul
- Extra arbetsyta


Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador. Saknar hyllor och inget kit till.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar sidobrännare (Rostfri)

Sidobrännaren är ett perfekt komplement och användbar funktion i uteköket. Med en sidobrännare får du en extra tillagningsyta i köket att tillaga mindre rätter eller tillbehör på. Den integrerbara sidobrännare har en stilren design i rostfritt stål och är en del av Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder dig möjligheten att bygga på och kombinera valfria moduler och funktioner efter behov.

- Integrerbar sidobrännare
- Stilren design i rostfritt stål
- Bygg ditt egna modulkök
Varför B-vara?
I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Fristående kylskåp (Rostfri)

Rostfritt kylskåp med förvaringslåda. Med ett kylskåp kan du nyttja utekökets fulla potential, samtidigt som det underlättar förberedelserna utomhus och håller din mat och dryck kyld innan servering. Kylskåpet ingår i Myoutdoorkitchens flexibla och påbyggnadsbara modulserie Nordic Line. En bra grillöl är den som kommer direkt från uteköket!

- Kylskåp
- Enhetlig design i rostfritt stål
- Bygg ditt egna modulkök
Varför B-vara?
I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Modul med dubbla sidobrännare

Uppgradera uteköket och investera i en fristående sidobrännare. En fantastisk och användbar modul att ha i trädgården, som öppnar upp för mångsidig matlagning utomhus. Detta är en helt fristående modul med dubbla sidobrännare i solid och exklusiv finish av rostfritt stål 304 SS. En sidobrännare intill grillen har många praktiska funktioner, samtidigt som det gör matlagningen roligare - Ta chansen att bredda dina kulinariska kunskaper!

- Dubbla sidobrännare
- Praktiska funktioner i uteköket
- Exklusiv finish rostfritt
- Du kan koka eller steka dina grilltillbehör

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Hörnmodul 90°

Hörnmodul i 90 grader i rostfri finish. Denna modulen erbjuder dig den perfekta lösningen för att skapa ett vinklat utomhuskök. Gjort av bästa material - 304 SS Stål.

- Sammansluter andra moduler
- 90 graders vinkel
- Lyfter utseendet på ditt utekök

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Modul kylskåp med dubbeldörrar

Fristående kylskåp med dubbeldörrar i rostfri finish. Ett rejält kylskåp som kan nyttjas för att kyla och förvara råvaror eller dryck inom räckhålls avstånd till grillen. Kylskåpet rymmer 126 liter, 6 rymliga hyllor i rostfritt, kompressorkylning och kan hålla ner till 3°C. Kylen är dessutom utrustad med LED-belysning i svagt blått vilket ger uteköket en trevlig känsla och som förgyller hela uteplatsen i kvällsmörkret.

- Rostfri och modern finish
- Fristående modul
- Kylskåp med hyllor

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Indu+ - Fristående drinkvagn - Iceboy

Iceboy - en fristående drinkvagn med utdragbar bänkskiva och inbyggd isbehållare. Modulen är fristående och på hjul vilket gör den enkel att ta fram och kan placeras på valfritt ställe i din trädgård, uteplats eller terrass. Elegant och tidlös design av massivt teakträ och en mattsvart aluminiumram - tillsammans ger kombinationen ett levande intryck samtidigt som den är mycket enkel att hålla efter. Drinkvagnen är lättplacerad och dessutom en snygg möbel att ha utomhus. Bänkskivan är utdragbar och gör den perfekt att användas som sidobord, köksö och drinkvagn. Med god arbetsyta kan du både förbereda och servera på plats - Håll dina flaskor kylda i isbehållaren, duka fram en härlig buffé av snacks eller varför inte en läcker skaldjursbuffé.

- Fristående och enkel att placera utefter behov och plats
- Snygg och praktisk möbel när du har gäster på besök
- Kombinera som sidobord, köksö och drinkvagn


Varför B-vara?
Drinkvagnen är i använt skick och har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basmodul 120 cm (2 moduler) - Rostfri

Bygg och skapa ditt egna modulkök utomhus! Rostfri basmodul från Myoutdoorkitchens flexibla modulsystem Nordic Line, som erbjuder dig möjligheten att välja och addera valfria kombinationer och funktioner. Basmodulen har plats för 2 integrerbara moduler och är enkel att byggas på, flyttas om och kombineras med Nordic Lines samtliga moduler. Praktiskt och smidig där du får ett personligt utekök anpassat efter dina önskemål!- Bygg ditt egna modulkök
- Stilren design i rostfritt stål
- Påbyggnadsbar stomme 120 cm
- Plats för 2 integrerbara moduler


Varför B-vara?
I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basmodul 180 cm (3 moduler) - Rostfri

Bygg och skapa ditt egna modulkök utomhus! Rostfri basmodul från Myoutdoorkitchens flexibla modulsystem Nordic Line, som erbjuder dig möjligheten att välja och addera valfria kombinationer och funktioner. Basmodulen har plats för 3 integrerbara moduler och är enkel att byggas på, flyttas om och kombineras med Nordic Lines samtliga moduler. Praktiskt och smidig där du får ett personligt utekök anpassat efter dina önskemål!

- Bygg ditt egna modulkök
- Stilren design i rostfritt stål
- Påbyggnadsbar stomme 180 cm
- Plats för 3 integrerbara moduler
Varför B-vara?
I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar skärbräda & förvaringslåda (Rostfri)

En skärbräda i uteköket är ett perfekt hjälpmedel att ha nära grillen, smidigt när du behöver hacka och skiva kött eller grönsaker både före, under och efter tillagningen. Denna integrerbara modul har en lättillgänglig och robust skärbräda i massivt trä. Under finns en användbar förvaringslåda i rostfritt stål, där knivar och andra grillredskap kan förvaras.

- Integrerbar skärbräda med förvaringslåda
- Enhetlig design i rostfritt med trädetaljer
- Bygg ditt egna modulkök
Varför B-vara?
I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Pure Series - 304SS Stainless - Fridge module

Stilren modul i rostfritt utförande, modulen har en snygg och lätthanterad toppskiva i svart marmor som skapar en härlig elegans till din uteplats. Ett praktiskt kylskåp med bra förvaring till dina råvaror och dryck.

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 


(B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Teppanyaki Modul

Teppanyakihäll - även kallad stekhäll är ett måste för en riktig utomhusmatlagare! Teppanyaki är en matlagningsstil som funnits sedan länge, fantastisk att använda för att woka, steka eller koka kött och grönsaker. Ett toppmodernt stekbord i rostfritt stål med 3 kraftfulla brännare och batteridriven elektrisk Piezotändning som gör att du kommer igång med matlagningen direkt. Robusta vred med blå LED-belysning som ger uteköket en effektfull känsla under kvällstid. En Teppanyakihäll i toppklass - servera maten till gästerna direkt från hällen. I kombination med grillen får du en helt unik matlagningsupplevelse!

- Rostfri och stilren finish
- Fristående
- 3 mm Teppanyaki-platta
- Perfekt för woka eller steka kött och grönsaker
- Servera maten direkt från hällen

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kamado Modul

Nu finns vår populära modul för kamado även i svart! Bygg in din Kamado med denna unika och speciellt framtagna modul som gör det enhetligt med resten av ditt fristående utekök. Robust och hållbar design av hög kvalitet, modulen är tillverkad 100% av rostfritt stål 304.

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador. Repor inuti modulen och missfärgat dörrar.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar sidobrännare (Svart)

Sidobrännaren är ett perfekt komplement och användbar funktion i uteköket. Med en sidobrännare får du en extra tillagningsyta i köket att tillaga mindre rätter eller tillbehör på. Den integrerbara sidobrännare har en svart stilren design och är en del av Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder dig möjligheten att bygga på och kombinera valfria moduler och funktioner efter behov.

- Integrerbar sidobrännare
- Stilren svart design
- Bygg ditt egna modulkök

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - SunstoneMetal - Designer series - Dubbel dörr - Medium

Rostfri dubbel dörr i stilren design. Dörren installeras vertikalt och tätt mot en vägg med utrymme bakom, vilket gör att hela köket får ett enhetligt utseende. Ingår i Sunstone designer series med moderna komponenter som passar perfekt att kombinera efter egna önskemål. Designer series är anpassade för att passa i en sammansatt lösning av flera moduler. Komponera ditt eget utekök helt efter egna önskemål!

- Rostfri och stilren finish
- Enkel installation
- Håller för alla väder

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integrerbar skärbräda & förvaringslåda (Rostfri)

En skärbräda i uteköket är ett perfekt hjälpmedel att ha nära grillen, smidigt när du behöver hacka och skiva kött eller grönsaker både före, under och efter tillagningen. Denna integrerbara modul har en lättillgänglig och robust skärbräda i massivt trä. Under finns en användbar förvaringslåda i rostfritt stål, där knivar och andra grillredskap kan förvaras.

- Integrerbar skärbräda med förvaringslåda
- Enhetlig design i rostfritt med trädetaljer
- Bygg ditt egna modulkök

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.
 (B-Vara) - Myoutdoorkitchen - Nordic Line - 201SS - Black - Side table 120 cm

Svart arbetsbänk i stilren och öppen design med 3 användbara hyllplan. Ett avlastningsbord är en smart och hjälpande lösning för dig som önskar mer utrymme när du lagar mat. Arbetsbänken är 120 cm bred och kan placeras bredvid grillen eller användas som fristående köksö. Arbetsbänken ingår i Myoutdoorkitchens flexibla modulserie Nordic Line, som erbjuder möjligheten att fritt kombinera ett personligt utekök anpassat efter dina önskemål!

- Arbetsbänk 120 cm med hyllplan
- Stilren svart design
- Fristående köksö eller sidobord i uteköket

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador. I övrigt funktionellt i nyskick.
 (B-vara) - Myoutdoorkitchen - Hörnmodul 45°

Rostfri hörnmodul i 45 graders vinkel - perfekt att använda om du önskar ett öppet och rymligt utekök att arbeta och laga mat i. Hörnmodulen är otroligt hållbar då den är helt i rostfritt stål och av 304 SS för bästa kvalité. Den har en perfekt passform och kan placeras i ett hörn på din altan eller uteplats. Modulens topp ger dig en god arbetsyta samtidigt som du får en extra avställningsyta, praktisk och smidig för en nära matlagning vid grillen.

Varför B-vara?
Produkten har några estetiska skador.

- 45 graders vinkel
- Rostfritt stål 304 SS av hög kvalité
- Förlänger uteköket
- Ger dig ett rymligt utekök att laga mat i

Läs mer
 Myoutdoorkitchen Gasolbord - Malibu (Svart)

Förvandla din uteplats eller trädgård till en mysig oas med ljus och värme från Malibu. Gasolbord i rund snygg betonglook. Brännaren i mitten är dekorativt täckt med svarta lavastenar som får lågorna att framträda på ett elegant och effektfullt sätt.

- Mått: L96,5 x B96,5 x H38,1 cm
- Lättbetong/glasfiber (GRC)


Läs mer

 


KUNDTJÄNST

Mån-Fre:
09:00-18:00

010 - 10 19 286


info@myoutdoorkitchen.se

Rita ditt utekök

Utekök till Spanien