Utekök från Myoutdoorkitchen.se

Här hittar du våra mest populära produkter!


Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - The Florida

Rostfritt fristående utekök i toppklass. The Florida ger dig ett stilrent utekök med allt du kan tänkas behöva - En fristående gasolgrill med sidobrännare och 6 brännare, infravärme, ett kylskåp med förvaringsskåp till förvaring av mat och dryck och en diskbänk med bra förvaringsutrymme. Köp ett komplett modulpaket till ett paketpris - Allt du kan tänkas behöva för att få ett riktigt Amerikanskt utekök!

- Inkluderat: 3 produkter
- Rak form
- Total bredd hela modulpaketet: 313 cm

Paketrabatt - Passa på!
Köp ditt exemplar redan idag och få hela 10% rabatt.

Läs mer
 Myoutdoorkitchen - Fristående utekök - The Oklahoma

Ett mindre fristående utekök med arbetsyta i sten. The Oklahoma är för dig som vill ha något nytänkande och stilfullt. Uteköket kommer i en svart design och har allt ett utekök behöver - en fristående gasolgrill med infravärme och 6 brännare, sidobrännare samt en kyl- och vaskmodul med suveränt förvaringsutrymme. The Oklahoma ger dig den perfekta combon med svart 304 SS stål och en arbetsyta i det unika materialet marmor. Köp ett komplett modulpaket till ett paketpris - Allt du kan tänkas behöva för att få ett modernt utekök som drar allas blickar till sig!

- Inkluderat: 3 moduler
- Arbetsyta i marmor
- Rak form
- Total bredd hela modulpaketet: 270 cm

Paketrabatt - Passa på!
Köp ditt exemplar redan idag och få hela 10% rabatt.

Läs mer
 SunstoneMetal - Fristående utekök - Detroit

Ett elegant och exklusivt fristående utekök från SunstoneMetal Products. Detroit ger dig möjligheten att laga mat på ett proffsigt sätt! En modern grill med 5 brännare, infrabrännare, stekbord, vattenkran och rymliga förvringsmoduler - Tillsammans ger dessa exklusiva produkter dig ett Amerikanskt utekök i toppklass och dessutom till paketpris!

- Inkluderat: 13 produkter
- L form
- Total bredd hela modulpaketet: 338,7 x 161 cm

Läs mer
 SunstoneMetal - Fristående utekök - Memphis

Ett elegant och exklusivt fristående utekök från SunstoneMetal Products. Memphis ger dig möjligheten att laga mat på ett proffsigt sätt! En kolgrill med sidobrännare, rymliga förvringsmoduler och ett kylskåp - Tillsammans ger dessa exklusiva produkter dig ett Amerikanskt utekök i toppklass och dessutom till paketpris!

- Inkluderat: 11 produkter
- L form
- Total bredd hela modulpaketet: 262,8 x 150,8 cm

Læs mere
 Ruby - Inbyggbar Gasolgrill med 4 brännare (B: 91,4 x H: 55,9 x D: 68,6 cm)

Exklusiv inbyggbar gasolgrill med infravärme och 4 brännare i rostfri finish. Grillen har ett elektroniskt tändsystem och underlättar all grillning - från desserter, bröd och pizzor till kyckling, lamm och stora stekar. Låt din egen fantasi ta din grillning till nya höjder!

- Rostfri och exklusiv finish
- Elektriskt tändningssystem
- Fantastisk till all slags grillning
- Rotisseri

Läs mer
 KUNDTJÄNST

MÅN-FRE 09:00-17:00
010 - 10 19 286

info@myoutdoorkitchen.se

Utekök i 3D - vi hjälper dig!

HANDLA SÄKERT